In het rijtje ‘allerfijnste zomerse hotspots’: het gloednieuwe pop-up zomerterras van Kopstootbar Amsterdam. Op steenworp afstand van de bar aan de Marnixstraat vind je deze zomer een heerlijk zonnig terras een het water. En het fijne? het terras is de hele zomer dagelijks vanaf 16:00 uur geopend. Voor after work drinks & bites wil je hier dus zéker neerstrijken!

Kopstootbar Amsterdam pop-up FEM FEM

De Kopstootbar heeft met hun pop-up zomerterras een heerlijke Amsterdamse stadsoase aan het water gecreëerd. Op een zonnige dagen vang je hier de nodige zonnestralen én proef je de gezellige sfeer. Maar daar komen we natuurlijk niet alleen voor, ook de kopstootjes en borrelhapjes smaken hier heerlijk.

De inmiddels super populaire Kopstootbar is in 2016 gestart als pop-up jenever concept op de Zeedijk, de thuisbasis van het Amsterdamse jenevermerk JAJEM. Na groot succes werd het een blijvertje (yes!). Wat begon als try-out eindigde in een gevestigde naam en populaire bar in hartje centrum, naast het Leidseplein.

Kopstootbar pop-up terras FEM FEM

Kopstootbar pop-up zomerterras

Het enige waar de bar nog niet over beschikte was een zonnig terras aan het water, waar ze zomer 2020 verandering in brengen. Om de hoek van het Leidseplein vind je dus dé place to be in onze hoofdstad deze zomer. En de naam zegt het al: het is heerlijk toeven op dit terras aan het water.

De Kopstootbar aan ‘t water terras is de perfecte plek voor een zomerse date of een avondje uit met vriendinnen. Van lange borrelavonden, pizza dates tot spontane terrassessies. Je kunt hier aanwaaien voor een zonnige plaats aan het water, Italiaanse borrelplanken en to share cocktail pitchers.

Pizzadates en spontane gezelligheid

Borrelen en dineren doe je tot in de late uurtjes op het terras. Een lunchkaart voor in het weekend, een cocktailkaart met klassiekers en een nieuwe menukaart met Italiaanse twist. Ook introduceren ze naast het pop-up terras, een indrukwekkende nieuwe pizza: De Leidse Square pizza. Een grote vierkante pizza voor de hele vriendengroep. De grande meet maar liefst 60 x 40 cm, en de piccolo 32 x 20 cm. Die willen wij wel een keertje proeven!

Kopstootbar-aan-t-water-terras-Kopstootbar-Amsterdam

Kopstootbar aan het water is doordeweeks vanaf 16:00 uur geopend en in het weekend al vanaf 12:00 uur! Ga jij een bezoekje brengen aan deze gloednieuwe hotspot?

Kopstootbar, Marnixstraat 429, Amsterdam

Lees ook: Bij deze hotspot in Rotterdam geniet je de hele avond van Mexicaanse cocktails & botana’s