We zitten nu écht bijna in de winter dus dat betekent dat we moeten dealen met de kou. Hoewel je binnen lekker warm zit, kan het zijn dat je het na een tijdje fris begint te krijgen van het stilzitten. Voornamelijk je handen en voeten kunnen het flink te verduren krijgen! Heb jij vaak last van koude handen tijdens het werk? Deze handwarmer van AliExpress redt jou uit de brand!

Koude handen tijdens het werk

Vooral als je een kantoorbaan hebt en vaak lang stilzit, zal je merken dat je het op de echte koude dagen best koud kan krijgen. Hoe hoog je de kachel ook zal zetten, je lichaam koelt af. Natuurlijk is het goed om gewoon regelmatig op te staan en even te bewegen, zodat je het op een natuurlijke manier weer warm zal krijgen. Toch is hier helaas niet altijd de ruimte en tijd voor en zul je dus af en toe moeten dealen met koude handen tijdens het werk.

Handwarmer als oplossing voor koude handen

Het klinkt erg verleidelijk om lekkere warme handschoenen aan te doen, maar ideaal is anders. Zie jij jezelf al typen met dikke warme handschoenen? Nee, wij onszelf ook niet. Gelukkig is er nog een andere oplossing voor koude handen. AliExpress verkoopt namelijk een speciale handwarmer voor mensen die aan het werk zijn.

Deze handwarmer is eigenlijk een muismat en handwarmer ineen. Dat betekent dat je met je hand je muis kunt blijven besturen in deze handwarmer en dat-ie ondertussen de kans krijgt om lekker op te warmen. Wél kun je er maar één hand in doen dus je zal moeten afwisselen. Maar iets is beter dan niets, toch? Je scoort deze handwarmer en muismat in één al voor een mooie prijs van €6,99 via AliExpress. De muismat is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: donkergrijs, lichtgrijs en roze én is ook nog eens super cute!

Lees ook: Beste tips voor mensen die altijd koude voeten hebben in bed