Heel het internet stond op z’n kop toen Kourtney Kardashian bekend maakte dat zij in verwachting was. Samen met Travis Barker verwacht de Kardashian-sis een kindje – en dat is al goed te zien. Op Instagram showt ze haar prachtige babybuik.

kourtney kardashian
@kourtneykardash

Zwangerschapsaankondiging

Met een gigantisch bord waar de tekst ‘I’m pregnant’ op geschreven stond, maakte Kourtney haar zwangerschap tijdens een optreden van Travis bekend. Travis, die zich van geen kwaad bewust was, spotte zijn grote liefde in het publiek met het gigantische bord. In no time sprong de drummer op van het podium om Kourtney in de armen te vliegen. Uiteraard gevolgd door een tongzoen, want eh… wat zijn Kourt en Travis zonder deze spicy manier van zoenen?

Babybuik op Instagram

Inmiddels weet de buitenwereld dat er een kindje in de buik van Kourtney groeit. Via Instagram kan de Kardashian hierom eindelijk foto’s van haar babybuik posten. En daar worden wij dan weer héél erg blij van. Kourtney straalt namelijk samen met TikTokker Addison Rae op haar nieuwste fotoreeks op Instagram.

Een zoontje

Kourtney is pas aan het einde van het jaar uitgerekend, maar het duo weet al hoe de man gaat heten. Want jawel, de twee verwachten een zoontje! Via Instagram deelde Travis onlangs dat hij de babynaam al bedacht heeft, maar uiteraard bleef dit voor de buitenwereld nog geheim.

Op dit moment heeft Kourtney al drie kinderen met Scott Disick, haar ex-lover. Travis heeft twee kinderen met zijn ex-geliefde Shanna Moakler.