Babynews! Of althans dat denken wij dan. Amerikaanse media zoals TMZ en People laten namelijk weten dat Kourtney Kardashian en Travis Barker ouders zijn geworden van hun pasgeboren zoontje. Benieuwd? Wij praten je bij!

Kourtney Kardashian bevallen
Bron: @kourtneykardash

Kourtney Kardashian en Travis Barker trotse ouders

Kourtney Kardashian zou absoluut in de zevende hemel zijn nadat ze naar geruchten bevallen is van haar zoontje. De oudste Kardashian, die 44 jaar oud is, verwelkomde haar eerste kind met manlief Travis Barker. Deze geruchten komen nadat Kourtney tijdens haar zwangerschap een enge situatie meemaakte en een spoedoperatie nodig had. Travis moest zelfs enkele van zijn shows met Blink-182 annuleren om aan haar zijde te kunnen staan.

Kourtney uitte op social media haar dankbaarheid voor de artsen die het leven van haar baby hebben gered. Uit bronnen blijkt dat ze zowel opgelucht als dolblij is na een stressvolle zwangerschap. Ze kan niet wachten om haar pasgeboren zoon te knuffelen en voelt zich ongelooflijk gezegend, vertellen Amerikaanse bronnen.

Is de oudste Kardashian echt bevallen?

Voordat we echt weten of het kindje ter wereld is gekomen, heeft de baby van Kourtney Kardashian en Travis Barker al een naam gekregen. In de podcast One Life One Chance onthulde Travis dat hun zoon de naam Rocky zal dragen. Volgens Travis werd het kindje waarschijnlijk geboren in de eerste week van november. Dus eh, de geruchten dat Kourtney bevallen is, komen niet helemaal uit het niets. 

Noch Kourtney noch Travis heeft de komst van hun zoontje definitief bevestigd. Fans begonnen te speculeren toen Kourtney en haar zussen onlangs in het ziekenhuis werden gespot.

Kourtney heeft al drie kinderen uit haar eerdere relatie met Scott Disick – Mason, Penelope en Reign – en Travis heeft twee kinderen uit zijn vorige huwelijk – Landon en Alabama. Sinds ze in juni hun zwangerschap aankondigden, zeggen bronnen dat Travis een geweldige echtgenoot en aanstaande vader is geweest, die in alle behoeften van Kourtney heeft voorzien en ervoor heeft gezorgd dat ze alles heeft wat ze nodig heeft in het ziekenhuis.

Het lijkt erop dat deze nieuwe toevoeging aan hun familie Kourtney en Travis zoveel vreugde heeft gebracht, waardoor ze als stel nog sterker zijn geworden. Terwijl we uitkijken en nog een beetje sceptisch zijn voor de officiële aankondiging over de naam van hun zoontje, is één ding zeker: deze kleine spruit zal zeker alles krijgen wat zijn hartje begeert!