Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben zijn sinds dit jaar officieel een koppel geworden. Het duurde niet lang of Kourtney was al in verwachting. Een paar maanden terug maakte ze al het geslacht van hun kindje bekend. Enne, nu geeft Travis zelfs de naam van de kleine spruit weg!

Kourtney Kardashian en Travis Barker
Bron: @kourtneykardash

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian heeft tijdens een concert van Travis Barker aangekondigd dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Beiden hebben al kinderen uit eerdere relaties: Kourtney heeft drie kinderen met haar ex-vriend Scott Disick en Travis heeft twee kinderen met zijn ex-vrouw Shanna Moakler.

In een video die op Instagram konden we al zien wat het geslacht is van het kindje. In de post zien we hoe Travis achter zijn drumstel zit en Kourtney bij hem op schoot kruipt. Terwijl hij aan het drummen is, geven de twee elkaar een kus in afwachting van de onthulling. Vervolgens spuit er blauwe confetti in de lucht. Een jongetje dus! De oudste Kardashian is niet van plan om veel geheim te houden over hun kindje. Want Travis heeft nu zelfs al de naam van hun zoontje verklapt!

De naam van het kindje

De toekomstige spruit van Kourtney Kardashian en Travis Barker heeft al een naam voordat hij überhaupt geboren is. De drummer verklapte in de podcast One Life One Chance dat hun zoontje de naam Rocky zal dragen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Travis en Kourtney hun kleintje kunnen verwelkomen. Volgens de drummer wordt hij waarschijnlijk in de eerste week van november geboren.

Ze hebben al eerder laten weten dat ze zijn naam al hebben gekozen, wat eigenlijk een verrassing is, gezien hoe lang het duurde voordat Khloé Kardashian en Kylie Jenner de namen van hun kinderen bekendmaakten na hun geboorte. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de komst van baby Rocky!

Zwangerschap Kourtney Kardashian

Eerder maakte Kourtney bekend dat ze in het ziekenhuis belandde, aangezien er complicaties optraden tijdens de zwangerschap. Na eindeloos veel controles leek de situatie stabiel, waarna Kourtney weer huiswaarts kon keren. Wel benadrukte ze destijds op Instagram dat een zwangerschap echt niet vanzelfsprekend is, en ze respect heeft voor alle moeders, over heel de wereld.

“Ik heb een heel nieuw begrip en respect voor de moeders die hebben moeten vechten voor hun baby’s tijdens de zwangerschap”, deelde ze met haar volgers.