Overnight curls zijn voor velen van ons een echte lifesaver. Het bespaart je ’s ochtends onwijs veel tijd bij het doen van je haar en ziet er altijd goed uit. Maar het is helaas niet altijd even comfortabel om in te slapen. Maar gelukkig deelt TikTokster Liz Breed hoe je krullen door een scrunchie kan krijgen terwijl je slaapt.

krullen scrunchie slapen

Krullen door een scrunchie

Iedereen heeft wel een scrunchie in huis. En dat is ook het enige wat je voor deze onwijs handige hack nodig hebt! TikTokster Liz Breed deelde enkele weken geleden een video waarin ze liet zien dat ze met de mooiste krullen wakker was geworden. En dat allemaal door slechts een scrunchie! De video heeft inmiddels al meer dan 66 duizend views en haar volgers wilden graag weten hoe ze haar haar precies vastzet.

@liz.breeddBeschermd je haar tijdens het slapen 🤌🏼♬ original sound – Liz Breed

Zo maak je de knot

Gelukkig is het heel makkelijk om krullen door een scrunchie te krijgen. Liz deelt namelijk de manier waarop ze haar haar vastzet; door een simpele knot! Begin door je haar ongeveer vijf minuten te masseren. Kam je haar daarna goed uit, want as always wil je er bij overnight krullen voor zorgen dat je geen klitten meer in je haar hebt. Buig vervolgens voorover en kam je haar nog een keer uit. Maak vervolgens een onwijs hoge staart, bovenop je hoofd. Zet dit vast met de scrunchie, maar zorg dat je nog wat stretch overhoudt. Pak nu je staart vast en wikkel het om de scrunchie heen. Ga hiermee slapen en je wordt wakker met een prachtige bos krullen.

Bekijk hier het prachtige eindresultaat:

@liz.breedd Replying to @Nienke ♬ original sound – Liz Breed

Lees ook: Geniaal: volgens TikTok is een zeef als diffuser het geheim voor perfecte krullen