Travis Barker was afgelopen weekend in voor de kerstfilm The Grinch en deelde dit uiteraard in zijn Instagram Story. Hoewel je zou denken dat het hier om een doodnormaal kiekje gaat, zien sommige oplettende fans hier toch meer in. Volgens hen lijkt het er namelijk sterk op dat Kylie Jenner bevallen is van haar tweede kindje. Lees verder en oordeel zelf.

Kerstfilm

Travis Barker, vriend van Kourtney Kardashian, had het overduidelijk naar zijn zin met de film. Hij deelt een kiekje waarop we een sneak preview krijgen van de kamer. We zien daar uiteraard de TV met the grinch afgespeeld, een beetje kerstversiering hier en daar én een roze babyflesje. En ook nog eens een ontzettend klein flesje, waardoor vele oplettende fans eigenlijk heel zeker zijn van hun zaak. Dit moet wel betekenen dat Kylie Jenner bevallen is, toch?

Speculaties

Uiteraard staat het internet inmiddels vol met reacties van fans. Een groot deel van de fans denkt écht zeker te weten dat dit betekent dat Kylie Jenner bevallen is. Volgens één fan gebruikte Kylie namelijk precies hetzelfde soort flesje voor haar kindje Stormi. Toch zijn er ook fans die er een beetje aan twijfelen. Ze hebben namelijk ook jonge kittens dus wie zegt dat het flesje niet wordt gebruikt om de kittens te voeden?

Het blijft een raadsel, maar toch lijkt het er echt op dat het niet om de jonge kittens gaat. Verschillende fans geven aan dat dit flesje nog te groot is voor kittens. Daarnaast is dit type flesje, het Comotomo drinkflesje, een echt flesje is voor pasgeboren baby’s. We kunnen dus eigenlijk concluderen dat het grotendeel van de fans gelijk moet hebben.

Kylie Jenner bevallen

Helaas is er nog geen officiële post naar buiten gekomen op de Instagram pagina van Kylie Jenner. We wachten dan ook met smart tot ze wereldbekend gaat maken dat ze bevallen is. Ondertussen blijven verscheidene fans vragen om een bekentenis. Volgens hen is het tijd dat Kylie Jenner naar buiten treed met dit nieuws.

Lees ook: OMG! Zo veel verdient Kylie Jenner per seconde