We kennen Kylie Jenner natuurlijk allemaal, niet alleen van de populaire serie Keeping Up With The Kardashians, maar ook van haar eigen bedrijf Kylie Cosmetics. Dit levert de realityster natuurlijk een hoop geld op, maar hoeveel verdient ze nou per seconde? Wij zochten het voor je uit en zijn shook.

Kylie Jenner
Instagram: Kyliejenner

Kylie Jenner

Als je Kylie Jenner nog niet kent heb je afgelopen jaren echt onder een steen geleefd. Je ontkomt namelijk niet aan de ster. Ze was jaren te zien bij de bekende realityserie Keeping Up with the Kardashians, wat stiekem onze all time favorite was, maar al snel was duidelijk dat ze meer in haar mars had. De boss babe heeft namelijk meerdere bedrijven opgericht als, Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Swim en Kylie BabyWow!

Jongste miljardair?

Misschien heb je wel voorbij horen komen dat Kylie Jenner de jongste miljardair ter wereld is. Het zakenblad Forbes deed echter opnieuw onderzoek, en wat blijkt? De ster is helemaal geen miljardair. Kylie had samen met haar moeder en manager, Kris Jenner, documenten vervalst en de rijkdom groter gemaakt dan het was. Kylie zelf is het hier trouwens niet mee eens, zij zegt dat ze nooit om een titel heeft gevraagd of heeft geprobeerd te liegen, liet ze destijds weten op Twitter. Maar miljardair of niet, rijk is ze nog steeds.

Kylie’s vermogen

Geen miljardair dus, maar wat verdient ze wel? Kylie’s vermogen is opnieuw geschat door het zakenblad Forbes op 620 miljoen dollar (550 miljoen euro). Maar hoeveel verdiende Kylie Jenner in 2020? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet:

  • 487 miljoen euro per jaar
  • 40.58 miljoen euro per maand
  • 1.33 miljoen euro per dag
  • 55.417 per uur
  • 923 euro per minuut
  • 15,35 euro per seconde

Dat zijn cijfers waar je alleen maar van kunnen dromen. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat Kylie Jenner de titel ‘miljardair’ weer snel kan bemachtigen.

Lees ook: Dit bizarre bedrag verdient Dua Lipa per dag