Wie wil dat nu niet, mooie volle lippen zoals Kylie Jenner of Angelina Jolie? Niet iedereen is alleen gezegend met zulke lippen. Fillers zijn een optie, maar niet iedereen is daar fan van of heeft daar geld voor. Gelukkig bestaat er deze lip plumper die viraal gaat op TikTok en je precies hetzelfde effect geeft.

lip plumper dikke volle lippen
Bron: @kyliejenner

Volle, dikke lippen

Elke vrouw wil wel vollere lippen hebben á la Angelina Jolie of Scarlett Johansson. Maar helaas, is Moeder Natuur niet bij iedereen even aardig geweest en heeft ze ons niet allemaal gezegend met zulke juicy lips. Er zijn een heleboel opties om je lippen wel dikker te maken of te laten lijken. Zo kun je gebruik maken van make-up, je kunt fillers er in laten spuiten of je liplijnen laten tatoeëren.

Laten we zeggen dat de eerste drie opties, geen opties zijn. Daarnaast kunnen fillers of je liplijnen tatoeëren niet alleen pijnlijk zijn, maar je kunt er op lange termijn ook spijt van krijgen. Enne, misschien wel een allergische reactie van oplopen. Heb je op TikTok gezien wat voor allergische reactie dit meisje heeft gekregen?

Lip plumper

Waarom aan jezelf laten sleutelen of lijntjes gaan tatoeëren, wanneer er gewoon een fantastische lip plumper op de markt is die hetzelfde effect geeft? Geloof het of niet, maar het is echt zo. TikTokker Kayla Caputo testte ‘m even uit en nu is iedereen fan. Dit pareltje vliegt als een warm broodje over de toonbank en is tegenwoordig mega gewild. We hebben het over de Dr. Dennis Gross Plump + Repair Lip Treatment. Hij is niet goedkoop, maar sowieso betaalbaarder dan fillers.

De resultaten zijn verbluffend en het geeft écht een hele andere look op je lippen. Je betaalt er wel wat voor, maar je krijgt daar wel hele mooie en juicy lippen voor in de plaats terug. Wij zijn verkocht!

@kay_caputo

♬ original sound – Kayla Caputo