In Amerika bestaat er een escape room met wijn als thema en in Nederland bestaat er een escape room met als thema een van de meest populaire series op Netflix: La Casa de Papel. Wil jij rondlopen tussen Denver, Tokio, Rio en The Professor? In Utrecht kan het!

casa de papel escape room FEM FEM

La Casa de Papel Escape Room

In Utrecht is een nieuwe virtual reality spel waarbij je maar één doel hebt: je moet proberen om een kluis van een bank open te maken en miljoenen te jatten. Klinkt misschien makkelijk, maar dat is het niet want uiteraard heb je te maken met allerlei obstakels.

De Netflix-hit

Mocht het zo zijn dat je nog nooit een aflevering van La Casa de Papel hebt gezien dan heb je gelijk iets wat je kunt bingen mocht je besluiten Koningsdag te skippen en een Netlix marathon te houden. Het gaat om een mysterieuze man genaamd “de professor” die samen met acht specialisten een overval plannen. Ze willen de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren en zelf bankbiljetten afdrukken maar om dit te doen moeten ze natuurlijk toegang hebben tot de gelddrukmachines én ervoor zorgen dat de Spaanse politie niet achter hun aankomt.

Fun fact wat betreft de escape room: blijf je liever thuis, dan kan dat ook. Er is namelijk een mobiele versie van het spelletje die je lekker vanaf jouw eigen bank kunt spelen.