Afgelopen juni verscheen het langverwachte derde seizoen van La Casa de Papel. Er waren nieuwe gezichten te zien, een nieuwe overvalklus, maar alles exact zoals we het kunnen verwachten in La Casa de Papel. Afijn, als echte fan had je het natuurlijk binnen no time gebinged en was het weer tijd om geduldig te wachten op een vervolg máár als we één van de acteurs moeten geloven, komt het veel sneller dan je denkt.

vierde seizoen la casa de papel FEM FEM

Het derde seizoen

Mocht je het nog niet hebben gezien, stop vooral nu met lezen. Voor iedereen die up to date is, in het derde seizoen hebben we natuurlijk gezien hoe het niet heel lang heeft geduurd voor het vertrouwde groepje criminelen om te kunnen genieten van hun rijkdom. Één van de bendeleden was namelijk ontvoerd en om hem terug te krijgen was het tijd voor een nieuwe operatie. De grote vraag van het seizoen was: zouden ze het allemaal overleven? Hopelijk kunnen we er binnenkort al achterkomen.

De release van het vierde seizoen

Rodrigo de la Serna, de man die we allemaal kennen als Palermo, heeft een tipje van de sluier opgelicht rondom de releasedatum van het vierde seizoen. In een interview heeft hij namelijk laten weten dat het al helemaal is afgerond en hoeven we niet weer tot de zomer te wachten om het op Netflix te kunnen zien. Op 4 januari zou de serie namelijk al verschijnen. De reden van een snelle release kan te maken hebben met het feit dat Netflix bang is voor concurrentie van andere streamingdiensten zoals het nieuwe Disney+. Ook vonden de makers het fijn als het derde seizoen nog redelijk vers in ons geheugen zit wanneer je aan een volgend seizoen begint.

Het aftellen kan beginnen…


Zoek je nog iets om te kijken tot het januari is? Bekijk dan de nieuwste releases van de maand oktober.