Nederlands tassenlabel Laauw kennen we van de ongekend stijlvolle tassencollecties die ze op de markt brengen. Voorheen hadden zij een samenwerking met influencer Nikki Marinus en nu hebben ze besloten om de handen ineen te slaan met Lauren Bullen, beter bekend als Gypsea Lust, wat resulteert in een stijlvolle collectie van de beste reisessentials.

laauw-lauren-bullen-femfem

Laauw x Lauren Bullen

De jaloersmakende foto’s op Lauren Bullen haar Instagram is reden genoeg voor het feit dat ze inmiddels bijna 2 miljoen volgers heeft. De Australische influencer lijkt intussen op alle mooie plekken op aarde te zijn geweest en de ene foto is nog indrukwekkender dan de andere. Goede reisessentials zijn voor haar dus ook een must en met deze samenwerking had Lauren de mogelijkheid om deze reisessentials zelf te ontwerpen.

Lauren Notebook grey (3)

De collectie

De collectie bestaat uit een cameratas, een paspoorthouder en een dagboekhoes. Zoals Rob van Ravenstein, een van de oprichters van Laauw al vertelt: “Onze filosofie is om een ‘global journey’ te creëren met onze collecties. En wat past daar beter bij dan een internationale influencer die groot geworden is met het vastleggen en delen van haar persoonlijke wereldreis? Kwaliteit en content ontmoeten elkaar op deze manier.” Wat ons betreft is dit meer dan geslaagd. De collectie biedt precies die reisessentials die ontzettend belangrijk zijn voor je reis en deze kun je vanaf nu op een stijlvolle manier met je meenemen. Alle items zijn in twee kleuren te verkrijgen en vanaf 13 oktober te bestellen op de website van Laauw.

Passport_notebook (2)

Tassen en schoenen, de guilty pleasures van een vrouw. Dit zijn de leukste schoenen voor de herfst.