Ben je al een tijdje met iemand aan het daten en zijn jullie eindelijk klaar voor de volgende stap? Afijn, heel erg leuk natuurlijk, maar hoe weet je van te voren of zijn bedprestaties ook zo goed zijn als hij buiten de slaapkamer doet voorkomen? Wij hebben een rijtje voor je gemaakt met kenmerken van mannen, die je ook in een bepaalde vorm terug kunt zien onder de lakens…

Happy young couple lying down in bed

Hij kan goed dansen

Door te kijken naar zijn moves op de dansvloer krijg je een goed idee van zijn vaardigheden tussen de lakens. Waar moet je dus op letten? Dansmove, ritme en het vermogen om zichzelf helemaal te verliezen in de muziek. Een man die lekker losjes in de heupen is, is dit ook zeker in bed. Hij weet je dan ook in allerlei bochten en posities te wringen. We like!

Hij praat met handgebaren

Heb je een man aan de haak geslagen en merk je dat als hij praat zijn handen veel gebruikt. Dit is een goed teken! Mannen die regelmatig hun handen gebruiken tijdens een gesprek, heb je de kans dat hij een hele sensuele minnaar is. Stel je maar eens voor hoe hij ze dan gebruikt in bed.

Hij is een geweldige kusser

Ja ladies, zit het met de lipjes goed, dat zit het met alles goed. Zijn zijn kussen intens, hartstochtelijk en vol met emotie? Grote kans dat de seks dit ook allemaal is. Het kan betekenen dat je fantastisch voorspel kunt verwachten. De meest veelbelovende lovers zijn daarnaast degenen die gebruik maken van verschillende technieken in hun kus.

Hij probeert graag nieuwe dingen

Als je een man hebt die van avontuur houdt en het leuk vindt om nieuwe dingen te ontdekken. Yes, dan zit je goed! Want wat voor deze mannen in het dagelijks leven geldt, kun je ook terugvinden in de slaapkamer. Hij zal graag de leiding nemen en nieuwe technieken met je willen uitproberen. Sounds good right?

Hij gaat naar de sportschool

Oké, dit klinkt heel cliché, maar niet minder waar. Mannen gaan naar de sportschool voor maar een ding. En dat is een goed lichaam kweken. Dit lichaam moet dan ook zeker gezien worden en daarvoor is de slaapkamer de perfecte locatie. Een man met een goed lichaam kan je binnen twee tellen optillen en op bed gooien. Is toch opwindend?

Lees ook: ochtendseks maakt je productiever