Lana Condor aka Lara Jean Covey kennen we natuurlijk uit onze all time favorite movie ‘To All The Boys: I’ve Loved Before’. Daar blijft het niet bij, we kunnen Lana vanaf nu ook kennen van de serie Boo, Bitch. Deze serie zal binnenkort op Netflix verschijnen en de trailer moet je echt zien.

Lana Condor aka Lara Jean Covey speelt in de nieuwe serie Boo, Bitch

Lana Condor kennen we eigenlijk alleen als Lara Jean Covey uit To All The Boys, maar daar zal binnenkort verandering in komen. Lara heeft een hoofdrol bemachtigd in de nieuwe Netflix-serie Boo, Bitch en deze serie is zeker het kijken waard. Nog niks van de serie gehoord? Dan praten we je even bij! 

Alles over de dramaserie Boo, Bitch 

In Boo, Bitch loopt de middelbare schooltijd van Erika (Lana Condor) bijna op z’n einde. Ondanks dat ze een rustige schooltijd heeft gehad, wil ze dit nu helemaal omgooien. Maar dan overlijdt Erika opeens en dat zorgt wel voor hele rare dingen op de school, zo komt ze er namelijk achter dat ze een geest is.

Samen met haar beste vriendin zoekt ze uit hoe dit in elkaar zit. Hoe kan ze (als geest) alsnog het beste van haar schooltijd maken? Klinkt gek, maar als je de trailer kijkt zit je er meteen al helemaal in, want Erica’s leven als geest zorgt voor mega veel drama.

De cast 

Naast Lana Condor spelen er nog meer bekende gezichten in Boo, Bitch. Zoals Madison Thompson die je ook wel kunt kennen als Erin Pierce uit Ozark en Roni Akurati die je vast nog wel kent uit Henry Danger. Maar daar blijft het niet bij, ook Jami Alix, Mary Aldousary en Zachary Fineman hebben namelijk ook een rol bemachtigd in de mini-serie – en dat vinden wij maar al te leuk. 

De releasedatum 

Nu we je enthousiast hebben gemaakt voor de serie, wil je uiteraard weten wanneer Netflix ‘m gaat releasen. Helaas zal dit nog even duren, want de serie is pas vanaf 8 juli te zien op de streamingdienst.

Lees ook: No way: deze bekende serie wordt van Videoland verwijderd