Moet je vaak met het vliegtuig reizen of heb je binnenkort een tripje op de agenda staan? Hoelang je reis ook is, je zal jezelf toch moeten vermaken in het vliegtuig. Wat neem je mee aan amusement? Daarnaast doet die hoogte ook niets goed voor je gezichtje en zijn de nodige beauty-producten ook een must-have. Afijn, wij hebben voor alle ladies even onderzoek gedaan een een lijst gemaakt wat er nou handig is en niet mag ontbreken in je handbagage.

Schermafbeelding 2018-11-05 om 13.24.48

Portemonnee

Oké klinkt heel logisch, maar je zult je verbazen hoeveel mensen daadwerkelijk hun portemonnee vergeten als ze in het vliegtuig stappen. Draag altijd je identiteitsbewijs bij je, maar vergeet ook niet je zorgverzekeringspas, pinpas/creditcard en cash mee te nemen.

Medicijnen

Slik je medicatie? Dan mogen jouw medicijnen natuurlijk niet vergeten worden. Paracetamol kan trouwens ook geen kwaad en is handig voor het geval dat. Plus denk aan je anticonceptie, niets is zo vervelend als je een lange vlucht voor de boeg hebt en je pil zit in je ruimbagage.

Oordoppen

Krijsende kinderen zorgen niet echt voor een ontspannen gevoel tijdens je vlucht, evenmin iemand die kei hard muziek op heeft staan en je kan meegenieten. Met oordoppen in kun je je even heerlijk afzonderen en wellicht nog een goede nap meepakken. Daarnaast kosten oordoppen geen drol, dus het is sowieso altijd handig om ze in je tas te hebben.

Sjaal

We weten allemaal dat het aardig koud kan worden als je hoog in de lucht zit. Je hoeft maar naar je raampje te kijken en je ziet dat het aan het vriezen is. Een sjaal kan heerlijk zijn voor als je het water kouder krijgt in het vliegtuig. Heerlijk toch?

Gezichtscrème

Je huidje kan mega droog worden van een tripje in het vliegtuig. Neem daarom dus altijd een potje Nivea o.i.d mee. Niets is zo lekker om even je huidje even in te vetten, daarnaast zal je gezicht er ook heel blij mee zijn.

Mini-deodorant

We blijven hoe dan ook mensen met een eigen geurtje die op sommige momenten nogal kan gaan overheersen. No worries, gooi een mini-deodorant in je tas en je bent ook hoog in de lucht gered van nare geurtjes.

Nekkussen

Ah een nekkussen, wil je geen hernia krijgen of rugklachten omdat je niet weet hoe je je hoofd moet positioneren als je wil slapen? Neem dan alsjeblieft een nekkussen mee. Het is echt ideaal en maakt je vlucht vele malen comfortabeler. Je schaft deze voor een klein prijsje aan en je kunt er ook nog eens heel lang plezier aan hebben. Doen dus!

Oogmasker

Lekker in slaap dommelen in het vliegtuig? Vergeet dan vooral niet om je oogmasker mee te nemen. voor een paar euro’s heb je al een slaapmaskertje aangeschaft

Universelse adapter

Don’t forget your universal adapter. Het is erg vervelend als je net een leuke serie hebt gedownload op je iPad, Macbook of iPhone en er staat nog maar 10%. Om ervoor te zorgen dat je toch lekker kunt blijven kijken naar je favoriete serie is het dus wel zo handig om even een universele oplader mee te nemen.

Snacks

Misschien wel een van de belangrijkste! Je mag dus eten meenemen in het vliegtuig (yay), dit betekent dat je dus lekker je favoriete chocoladereep lekker mee kan nemen in je tas. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij ook in het vliegtuig goed gevoed wordt!

Oortjes voor muziek

Je oortjes vergeten staat gelijk aan het niet meer mogen kijken op Social Media. Je weet niet wat je moet doen… Ga je lezen of ga je een puzzel maken? Niet chill dus! Vergeet dus niet om je oortjes in je handbagage te doen voordat je thuis vertrekt!

Extra sokken

Hetzelfde geld voor de sokken als voor de sjaal. Je kan snel koude voetjes krijgen en dan is het nog extra lekker als je even een paar dikke sokken aan kan trekken. Wil je het écht goed doen? Dan kan je ook altijd nog je pantoffels meenemen! Deze nemen natuurlijk wel wat meer plek in beslag maar goed prioriteiten moet je maken!

Leesvoer

Het is altijd heerlijk om nog even in de winkels op het vliegveld een leespakket met hippe tijdschriften te halen. Altijd fijn om deze mee te hebben in het vliegtuig. Naast magazines doen boeken het ook altijd goed. Je hebt toch een paar uur waarbij je niks kan doen.. Misschien dan toch maar beginnen aan dat nieuwe spannende boek wat je van je moeder voor kerst hebt gehad.

Lees ook: last van vliegangst? Deze apps kunnen je daarbij helpen