Je moet er even voor swipen (lees: ongeveer 2 uur per dag) maar dan heb je ook wat! Lara Stone is namelijk afgelopen weekend getrouwd met haar Tinder-match David Grievson. De twee leerden elkaar kennen via the big T: als dat niet romantisch is, dan weten wij het ook niet meer!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lara Stone (@lara_stone)

Tinderella

Het is al een tijdje geleden dat supermodel Lara Stone en Britse vastgoedontwikkelaar David Grievson elkaar leerden kennen, namelijk in 2018. The rest is history… Het was afgelopen februari dat David op zijn knieën ging en een gigantische diamanten ring tevoorschijn toverde. Yup, wij zouden ook geen nee meer durven zeggen.

De twee besloten om het klein te houden en trouwden tijdens een bescheiden ceremonie. Lara droeg een simpele, maar ó zo prachtige, Tephi-jurk met V-neklijn. Sexy! Op haar Instagram deelt ze een foto van de bruiloft met de titel ‘Got to marry my love this weekend’.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lara Stone (@lara_stone)

Eerder huwelijk

Het is niet de eerste keer dat Lara Stone in het huwelijksbootje stapt: ze was eerder samen met een ándere David, met wie ze zich verloofde na 4 maanden gedate te hebben. It’s in the name. Naast de onoverkoombare verschillen vond Lara het moeilijk om te dealen met alle paparazzi-aandacht die haar vriend kreeg.

David Grievson

Maar dan nu terug naar de orde van de dag: de nieuwe man van Lara. Wie is deze David nu eigenlijk? De man is vrij onbekend en we kunnen dan ook (helaas!) maar weinig over hem vinden: zijn Instagram is dan ook afgeschermd met een slotje. Bummer! Wel vonden we na lang gespeurd te hebben op het internet dat hij in London werkt als vastgoedontwikkelaar, gespecialiseerd in het bouwen van ‘high quality huizen’. Misschien weet hij ook wel een mooi huisje voor hem en zijn lief te construeren.

Lees ook: Tinder-moe? Wellicht zijn deze dating apps wel wat voor jou