Is het je gelukt om nog last minute een date te scoren voor Valentijnsdag maar heb je echt géén idee waar je heen moet? Wij hebben een aantal selecties voor je gemaakt mocht je zin hebben om oesters te slurpen of juist ergens heen te gaan met een romantisch uitzicht. En ben je toevallig single? No worries, dit zijn ook top tips voor met je vriendinnen.

diner tips valentijn aan de haak FEM FEM

Oesters slurpen

Ga met je date richting het Leidseplein en vier de liefde met oesters en champagne bij Café Americain. Bestel een aantal oesters en maak ook nog eens kans op een geheel verzorgde Valentijnsdate. Hoe? Een oester kan niet zonder parel en in één van de oesters is een parel van Gassan Diamonds verstopt. Maar er is meer! Je maakt ook kans op een hotelovernachting voor twee personen (incl. ontbijt), een VIP pakket van Gassan Diamonds en een goodiebag.

Flirten in de Foodhallen

De Foodhallen transformeren zich naar de Flirthallen en speelt een avondje Robert ten Brink met een eigen versie van All You Need Is Love. Nog geen behoefte aan een permanente ring om je vinger, of een tattoo om je liefde te vereeuwigen? Trouw dan nu voor een dag in Foodhallen Amsterdam.

Sterren kijken

Vier valentijn een dag later en ga richting MR PORTER in Amsterdam in je warmste trui. Hiermee ben je warm genoeg ingepakt om de kou te trotseren om met je geliefde op het dakterras te genieten van het meest spectaculaire uitzicht van onze hoofdstad met een cocktail.


View this post on Instagram

Let’s make a deal; you bring your date, we take care of a beautiful sunset. @the_entourage_group

A post shared by MR PORTER (@mrporter_official) on

Happy dating!