Laten we voorop stellen dat écht liefde geen leeftijd kent. Er lopen aardig wat koppeltjes op de wereld rond, die meer dan tien jaar van elkaar schelen. Helemaal niet erg natuurlijk, want het is de echt liefde die telt. Toch waren wij nieuwsgierig welke celebs een relatie hebben met een jonger iemand – en zo ja, hoe jong. Wij hebben een lijstje van negen namen opgesteld, die meer dan 10 jaar verschillen met hun lover. Benieuwd? Check it out!

blake-lively FEM FEM

DJ Tiësto en Annika Backes – 28 jaar verschil

DJ Tiësto is ook niet vies van het nodige leeftijdsverschil in zijn relatie. De wereld-DJ is zelf 52 jaar en is de partner van Annika Backes – 24 jaar oud en model. Van de liefde voor elkaar waren de twee erg zeker. In 2019 zijn ze namelijk in het huwelijksbootje gestapt samen

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham – 20 jaar verschil

Wij zijn verliefd op Rosie, net zoals haar man Jason Statham. De twee zijn al jaren samen en schelen precies 20 jaar. Jason is nu 53 en Rosie is 33 jaar.

Blake Lively en Ryan Reynolds – 11 jaar verschil

Het is niet aan de twee tortelduifjes af te lezen dat ze zoveel schelen, maar toch hebben de twee een leeftijdsverschil van 11 jaar. Ryan is op dit moment 43 jaar oud terwijl de Gossip Girl-actrice richting de 33 gaat. Échte liefde kent geen leeftijd.

Jay Z en Beyonce – 12 jaar verschil

Ook wel hét powerkoppel van de eeuw. Beyoncé is nu 38 terwijl Jay-Z de 50 heeft aangetikt. Gelukkig zijn de twee nog volop in de bloei van hun leven en hebben ze de handen vol aan alle kids die thuis rondrennen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Matthew McConaughey en Camila Alves – 12 jaar verschil

Ook in de relatie van Matthew McConaughey en zijn vrouw Camila Alves is er sprake van leeftijdschil. In het geval van de acteur en zijn Braziliaanse vrouw is dat een verschil van 12 jaar. Camila is 38 en is ontwerper en model. Matthew is 50 jaar.


Scott Disick en Amelia Hamlin – 18 jaar verschil

Na zijn relatie met Sofia Richie, gingen vorig jaar verschillende geruchten de ronde. Zo zou Scott Disick (37) terugkeren bij ex Kourtney Kardashian en werd hij daarna meerdere keren gezien met model Amelia Hamlin. Amelia, de 19-jarige dochter van Lisa Rinna uit The Real Housewives of Beverly Hills en Harry Hamlin, is de nieuwe liefde van Scott Disick.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Amelia (@ameliagray)

Camila Morrone en Leonardo DiCaprio – 23 jaar verschil

Camila is op dit moment 23 lentes jong. Het model heeft sinds kort een relatie met de legende Leonardo DiCaprio, die zijn vriendinnetjes steeds jonger uitzoekt. De Titanic-acteur is nu 46 jaar.

Brad Pitt en Alia Shawkat – 26 jaar verschil

Ook Brad Pitt (57) heeft de gemiddelde leeftijd van zijn vriendinnen drastisch naar beneden gehaald. Voorheen was hij getrouwd met de prachtige Angelina Jolie, maar de twee zijn helaas uit elkaar. Op dit moment date hij met actrice Alia Shawkat (31).

George Clooney en Amal – 16 jaar verschil

Volgens veel mensen is dit stel één van de knapste koppels die er rondlopen op aarde. George Clooney kennen we natuurlijk als de charmante acteur uit de Ocean’s-films, Gravity, de koffie-reclames en het recente “The Midnight Sky”. In 2014 is hij getrouwd met de knappe mensenrechten advocate Amal. George is momenteel 59 jaar, en met 16 jaar verschil is Amal 43 jaar oud.

Lees ook: Dit is Amelia Hamlin, de nieuwe vriendin van Scott Disick