Of het nou in een cocktail, een kopje koffie of een heerlijk dessert is: een beetje likeur maakt het nét iets lekkerder. De mensen achter het bekende likeurmerk Baileys weten dat maar al te goed! Ze verkopen dan ook niet alleen de klassieke likeur, maar komen bijna elk seizoen wel met een special edition voor de ultieme zoetekauw! Dit zijn de allerlekkerste Baileys smaken!

1. Apple Pie

Wat is nou lekkerder dan een verse, warme appeltaart in de herfst? Niks! Daarom bracht Baileys afgelopen herfst dan ook de nieuwe special edition Apple Pie smaak uit! Deze heerlijke likeur met appel-kaneelsmaak is dan ook perfect voor over een bolletje vanille-ijs, bovenop American pancakes gesprenkeld of in een cappuccino. We kunnen bijna niet wachten tot het weer herfst is!

2. Salted Caramel

Een andere smaak die perfect is in de herfst en winter is Baileys Salted Caramel. De zachte smaak van de karamel met een snufje zout is heerlijk in een grote kop warme chocolademelk of bij een dessert. Wie houdt er nou niet van salted caramel?

3. Red Velvet Cupcake

De Red Velvet Baileys is voor veel mensen al een grote favoriet geworden! Hoe vaak vind je nou een drankje dat smaakt naar een cupcake? Deze likeur is net als de andere soorten lekker bij een dessert, maar kan ook zoals de naam al zegt, gebruikt worden om je cupcakes of taart net iets meer pit te geven.

4. Strawberries & Cream

Wie zin heeft in een meer frisse Baileys variant zal de Strawberries & Cream smaak erg lekker vinden. Met deze likeur kan je bijvoorbeeld een heerlijke strawberry cheesecake cocktail maken of zelfs een aardbeientiramisu! Klinkt veel te lekker, toch?


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Pam (@bruncheology)

5. Pumpkin Spice

Een andere special edition van Baileys is de Pumpkin Spice smaak! Deze likeur is de perfecte combinatie van de zomerse cocktail en de herfstachtige Pumpkin Spice Latte. Maak er op een koude winterdag een lekkere warme kop koffie mee of op zonnige zomerdag een heerlijke cocktail van. Zo kan je het hele jaar door genieten van deze geliefde smaak!

Wist jij dat er ook Baileys chocolade bestaat? Check het hier!