We hebben wederom weer een reden gevonden om naar de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk te verhuizen. Als het gaat om zoetigheid en de lekkerste snacks, hebben ze het daar goed voor mekaar want we hebben wederom weer iets gevonden wat we héél graag willen wat niet verkrijgbaar is in Nederland. Baileys met een Red Velvet smaak; we hebben het nog niet geprobeerd maar kunnen nu nergens anders meer aan denken.

red velvet baileys FEM FEM

Red Velvet Baileys

Baileys Irish Cream, de Ierse likeur met als voornaamste ingrediënten whiskey en room, heeft een nieuwe toevoeging aan hun collectie. Tenminste, het is wel een limited edition maar wat ons betreft is dit een blijvertje. Ze hebben namelijk een Red Velvet variant van Baileys wat speciaal is uitgebracht voor de feestdagen.


View this post on Instagram

Now available nationwide! 😍😍😍 @baileysus @georgetowncupcake #RedVelvet 😍😍😍

A post shared by Georgetown Cupcake (@georgetowncupcake) on

Het is eigenlijk ontstaan in samenwerking met Georgetown Cupcake, een van de meest bekende cupcakemakers van de Verenigde Staten. Door het succes is het ook verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk dus wat ons betreft reden genoeg om een retourtje Londen te boeken.