We kunnen er niet meer omheen. Corona dwingt ons allemaal tot een staycation in eigen huis en dus is het tijd voor flink wat quarantainment! Geen zorgen, want wij delen graag de beste tips met je. Van tips tegen verveling en thuiswerktips tot sexy dingen die jij nú met je lief kunt doen. Want ja, we hebben tijd over. En dat betekent dat je die tijd dus goed kunt besteden aan de fijne dingen des levens.

Horeca-ondernemers doen er alles aan hun heerlijkheden bij ons aan huis te brengen. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Komende dagen delen wij de lekkerste restaurants in onze hoofdstad die vanaf nu bezorgen. Omdat de lijst eindeloos is, maken we het makkelijk voor je. We splitten het gewoon op per stadsdeel. Vandaag aan de beurt: Amsterdam West.

TEDS All day brunch

Ben jij jouw afbakbroodjes uit je eigen oven eventjes zat en wil je genieten van een nét iets specialere lunch/brunch? Dan ben je bij TEDS aan het juiste adres.

Wat kun je verwachten?

Bedenk een heerlijk ontbijt in jouw hoofd, met croissantjes, een gepocheerd ei en bananen pancakes; dit is namelijk precies wat je kunt verwachten bij TEDS. Het thuisbezorgd menu is iets kleiner dan hun normale menu maar dat neemt niks af van de lekkere dingen die erop staan. Je waant je in een echt ontbijt/lunch walhalla, gewoon bij jou thuis.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door TEDS All Day Brunch (@teds_place) op

Rotisserie

Rotisserie is al jaren door veel Amsterdammers benoemd als beste burgerrestaurant. Dat is dan ook niet zonder reden. Hun klassieker: de Royale with cheese.

Wat kun je verwachten?

Mocht je bij Rotisserie gaan bestellen dan kun je heerlijke burgers van goede kwaliteit verwachten. Deze burgers zijn anders dan de gemiddelde burgers en zorgen daarom voor een verrassing op je bord. Dat is niet het enige wat ze op hun menu hebben staan, je kunt namelijk ook genieten van andere kip- en sparerib gerechten.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rotisserie Amsterdam (@rotisserieamsterdam) op

Vleesch Noch Visch

Ben jij eventjes klaar met vlees en vis en wil je van een vegetarisch avondje genieten op de bank? Zoals de naam al luidt: Vleesch Noch Visch is de uitgewezen plek voor jou om te bestellen.

Wat kun je verwachten?

Pita, pita en nog eens pita. Mocht je hiervan houden, dan heb je geluk. Je kunt er namelijk kiezen uit tientallen verschillende soorten pita’s – allemaal vegetarisch – met daarbij jouw eigen gekozen saus. Van pita mi gado, pita tikka masala tot een ouderwetse pita gyros. Ideeal voor een avondje zonder vlees of vis, waarbij je alsnog kunt genieten.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vleesch Noch Visch (@vleeschnochvisch) op