Afgelopen week had Netflix al aangekondigd dat op 15 november de animatiefilm Klaus online zou komen én daarbij werd ook nog gezegd dat het wellicht wel dé kerstfilm van het jaar zou worden. Maar wat blijkt, Klaus krijgt wat competitie want Netflix komt met nóg een kerstfilm in november waarvan ze verwachten dat het een groot succes zal worden.

Netflix heeft een gloednieuwe kerstfilm aangekondigd genaamd ‘Let It Snow‘ met in de hoofdrol Kiernan Shipka uit Chilling Adventures of Sabrina. Ook zullen acteurs Shameik Moore, Mitchell Hope, Jacob Batalon, Isabela Moner, Odeya Rush, Matthew Noszka en Liv Henson in de kerstfilm te zien zijn.

Let It Snow

De film gaat over een sneeuwstorm uit een vorige eeuw die op kerstavond een klein stadje raakt. De sneeuwstorm zorgt voor onverwachte mogelijkheden en complicaties voor een aantal verschillende middelbare school senioren en hun vriendschappen, liefdes en ambities voor de toekomst worden flink op de proef genomen. Let It Snow is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle.


View this post on Instagram

LET IT FREAKIN SNOW @netflix

A post shared by Kiernan Shipka (@kiernanshipka) on

Kerst, we hebben zin in je.