Voor je het weet is het alweer kerst en uiteraard pakt Netflix graag uit met de feestdagen. Dit jaar zelfs een maandje vroeger want vanaf 15 november zal Klaus op Netflix verschijnen en na het zien van de trailer, zal dit wellicht wel dé kerstfilm van het jaar worden.

Klaus netflix kerstfilm FEM FEM

Klaus

Elk jaar verschijnt er wel weer een nieuwe kerstfilm op Netflix en voor de nieuwste release van 2019 is Netflix gaan samenwerken met één van de makers van Verschrikkelijke Ikke, dus je weet bij voorbaat eigenlijk al dat dit een succes moet worden. De animatiefilm Klaus draait om de postbode Jesper. Jesper wil samen met Klaus, een oude norse man die zelf speelgoed maakt, de ongelukkigste plek om aarde opfleuren. Maar wat blijkt, niet iedereen zit daar echt op te wachten…

Nog iets meer dan een maand en dan is Klaus te zien op Netflix maar omdat we momenteel nog middenin oktober zitten, en oktober bekend staat als horror maand, hebben we de engste horrorfilms van Netflix voor jullie verzameld. Tijd om een horrorfilm marathon met je vrienden te plannen!