Summer is coming, en dat betekent dat het tijd is om een aantal heerlijke strandtentjes voor jullie op een rijtje te zetten. In dit artikel vind je 3 te gekke beach clubs in Dishoek, waar genieten gegarandeerd is. Dus mocht je in de buurt zijn van Dishoek dan zou je deze toppers even moeten uitproberen. Benieuwd? Lees dan even met ons mee.

@pinterest
@pinterest

Strandpaviljoen Kaapduin

Van een hapje eten op hun terras, tot dineren bij kaarslicht met uitzicht op de prachtige zee, bij strandpaviljoen Kaapduin kan dit natuurlijk allemaal. Het leuke is dat ze hier uitsluitend seizoensproducten van lokale leveranciers serveren. Zo kun je hier terecht voor Zeeuwse groenten, een goed stuk vlees of heerlijk verantwoord vegetarisch. Daarnaast kun je naast een dagje loungen hier ook feesten organiseren en zelfs trouwen. Kaapduin heeft het allemaal! Dus waar wacht je nog op?

– Strand Koudekerke 50, 4371 XZ Koudekerke

Strandpaviljoen Vloed

Strandpaviljoen Vloed ligt net buiten de drukte van Vlissingen en bevind zich op één van de mooiste Zeeuwse stranden. Hier kun je optimaal genieten van rust, ruimte, het geluid van de zee en een prachtige zonsondergang. Ook op het terras of in het Getij Lokaal ben je het hele jaar welkom om iets te eten en te drinken. Daarnaast hebben ze hier te gekke BBQ’s, borrels en/of feest arrangementen. Dus in een winterjas of een niets bedekkende bikini, strandpaviljoen Vloed maakt altijd een plekje voor je vrij, wanneer je dan ook wil genieten van de Zeeuwse kust.

Dishoek 1, 4371 NT Koudekerke

Kon-Tiki Beachclub

Kon-Tiki is gelegen op het zonnigste Zuidstrand van Vlissingen en Dishoek. De ligging is perfect van een dagje strand, waarbij deze beach club je graag voorziet van een verfrissend drankje en een maaltijd om je vingers bij af te likken. Bij deze strandtent staat gastvrijheid en goede service voorop. Daarnaast kun je ook bij deze zonnige topper voor allerlei verschillende festijnen terecht zoals: borrels, familiefeesten, babyshowers, jubileums, bedrijfsfeesten of een goede brainstormsessie. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

– Zwanenburg 7, 4384 LX Vlissingen

Lees ook: Zomer in eigen land: 3 leuke strandtenten in Zoutelande