Een weekendje weg met de meiden, wanneer dit tussen alle drukke agenda’s door dan eindelijk gepland is, is de vraag: wat ga je doen? Iets actiefs of gewoon lekker wijnen op het terras. Wij hebben een aantal activiteiten op een rijtje gezet, waar iedereen blij van wordt.

Escape room

De welbekende escape room is een leuke en hilarische activiteit om te doen met je vriendinnen. Hier is namelijk echte teamwork voor nodig en zal de band met je vriendinnen nog meer verbeteren (of verslechteren als iemand er écht niks van bakt). Hier kan je ook nog zelf kiezen wat voor soort escape room je kiest. Horror, detective en misdaad zijn de welbekende genres waar escape rooms meestal op gebaseerd zijn. Maar tegenwoordig heb je ook escape rooms in onder andere een bus, een auto, een kluis, een gevangenis of een boerderij, ook leuk om eens te proberen!

Wipe out

Tegenwoordig kun je op heel veel verschillende plekken naar een wipe out baan, de populariteit is namelijk bekend geworden door het programma “Wipe Out”. Het is een luchtkussen baan, waarbij je een geheel parcours moet afleggen. Dit levert de meest hilarische momenten op waar je later nog heel hard om kunt lachen met je vriendinnen.

leukste-activiteiten-vriendinnen-weekend

Cocktail workshop

Bij een vriendinnenweekend horen natuurlijk drankjes. Maar om hier een volledige activiteit van te maken, kan je denken aan een cocktail workshop. Zelf cocktails leren maken en daarna natuurlijk zelf drinken, perfect toch? Hierdoor leer je heerlijke recepten die je later weer kunt gebruiken bij een cocktailavondje thuis. Win-win!

QR code tocht

Met een QR code tocht krijg je een spannende tocht, op locatie die een perfecte interactie is tussen de virtuele wereld en de realiteit. Samen met je vriendinnen doorloop je deze spannende tocht. Alle benodigde materialen krijg je via de mail en op de post gestuurd en dan kan je activiteit beginnen!

leukste-activiteiten-vriendinnen-weekend

Kroegentocht

Er bestaan ook nog de welbekende kroegentocht, te voet ga je langs allemaal verschillende kroegen en doet hier een drankje. Hierbij kan je het zo leuk maken als je zelf wilt. Je kunt overal hetzelfde drankje proeven en vergelijken, overal een ander shotje nemen of bijvoorbeeld verschillende opdrachten uitvoeren. Samen met je vriendinnen, wordt dit sowieso een gezellige boel!

Scooteren op je vriendinnenweekend

Je kunt natuurlijk ook een leuke toch maken met een scooter, e-bike of e-choppers. Als je naar een leuke stad gaat die je allemaal niet goed kent, kan je langs leuke plekken rijden en de stad verkennen om vervolgens na die tijd (herhaal NA die tijd), op het terras te kunnen zitten!

leukste-activiteiten-vriendinnen-weekend

De welbekende uitjes tijdens een weekend weg

Er zijn natuurlijk ook de welbekende uitjes voor een vriendinnenweekend, die altijd leuk blijven. Zo kun je gaan lasergamen, bowlen, paintballen, etc. Welke activiteit je ook doet, zolang je het samen doet met je vriendinnen, wordt het altijd leuk! Dus vooral niet te hard nadenken en stoeien met ideeën, je moet er zelf wat van maken.

 

Lees ook: Pink Dream!: Deze roze caravan is perfect voor jou en je vriendinnen