Nederlanders zijn echte vakantiegangers. Waar de een droomt van een verre zonvakantie, bevindt de ander zich het liefst op Hollandse bodem. Maar wat dacht je van s’ochtends opstaan in de frisse buitenlucht, onderweg naar de supermarkt op je badslippers? Ja voor vele mensen klinkt dit als een horror vakantie *guilty*, maar misschien is dit wel perfect voor jou en je vriendinnen. Mocht je er wel ontzettend enthousiast van worden hebben wij iets leuks. Check it out..

@fbhomejunkie
@fbhomejunkie

Geen camping is meer veilig met deze roze vriendin

We kunnen vrijwel met zekerheid zeggen dat het kampeerleventje in moedernatuur niet voor iedereen is weggelegd. Maar als het je grote droom is om gezellig met je vriendinnen door te Europa te touren met een leuke camper, dan kan deze roze wagen je daar een handje bij helpen. Deze mierzoete caravan is een echte eyecatcher en perfect om een hele leuke Europa trip mee te maken. Gelukkig hebben wij natuurlijk ook wat beeldmateriaal van deze te gekke caravan.

woonkamer roze caravan Fem-Fem keuken roze Carvan

 

Royal interieur

Waag je een bezichtiging in deze caravan, dan word je meteen voorgesteld aan roze, roze en nog meer roze. Heerlijk! Deze te snoezige caravan is volledig gedecoreerd met suikerspin kleurige kleedjes, bloemenprintjes en het beschikt zelfs over een open haard. Alles is geheel in prinsessen stijl gedaan, dus hoe leuk is het om samen met je meiden als ware royalty’s door Europa te touren.

bed 2 roze caravan Fem-Fem bed ofz roze caravan Fem-Fem

 

Lees ook: Dit wil je: met je vriendinnen overnachten in het kasteel van ‘De Verraders’