Voor veel mensen is Drenthe de ultieme vakantiebestemming in eigen land. Geniet van de mooie natuur, breng een bezoekje aan de hunebedden of loop een dagje door een van de vele dorpjes of steden. Gelukkig zijn er genoeg mooie verblijfjes waar je een paar nachtjes kan doorbrengen. Dit zijn de 5 leukste Airbnb’s in Drenthe!

1. Hidden house – Uffelte

In Uffelte, Drenthe kan je nu in een wel heel bijzondere Airbnb overnachten. Dit privéhuisje ligt namelijk voor het grootste gedeelte onder de grond. Deze hidden house biedt plaats voor vier personen en heeft een ruime woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. In de woonkamer kan je daarnaast gebruik maken van een thuisbioscoop. Niet verkeerd voor een stekje onder de grond!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

2. De Luxerij – Ruinen

Wie gezellig met een grote groep een tripje wil maken naar de Hunebedden, kan heerlijk verblijven in De Luxerij, een wellness villa voor maar liefst 16 personen. Deze luxe villa heeft zeven slaapkamers, vier badkamers en een ruime woonkamer met keuken. Daarnaast is er een buitenzwembad en kan er gebruik gemaakt worden van verschillende wellnessfaciliteiten zoals de sauna en zelfs massages. Er is zelfs een thuiskok bij te boeken om dit superluxe verblijf nóg relaxter te maken! Trommel maar vast 15 vrienden op!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

3. Tiny House Mammeloo – Erica

Wie juist lekker knus met zijn tweetjes op vakantie in Drenthe wil, zal deze Tiny House perfect vinden. Tiny House Mammeloo ligt in het dorp Erica en is omringd door prachtige natuur. Wie even helemaal tot rust wil komen, een mooie fietstocht wil maken of wil genieten van de natuur, zal zich helemaal thuis voelen in dit kleine huisje. ‘S ochtends wordt er door de superhost ook nog een vers ontbijtje bij je afgeleverd. Wat wil je nog meer?

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

4. Schaapskooi – Oosterhesselen

De Schaapskooi in Oosterhesselen is een luxe Bed & Breakfast met een prachtige omgeving. Er zijn drie tweepersoonskamers afzonderlijk te huur, maar er is ook de mogelijkheid om de gehele accommodatie te boeken. Naast de luxe privékamers is er een ruime living, open keuken en een gezellig eetgedeelte waar je alleen of met de andere gasten kan ontbijten. Naast de prachtige boomgaard is er buiten ook nog een zwembad en een alpaca-weide. Hoe gezellig is dat?

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

5. Karakteristiek achterhuis – Koekange

In Koekange kan je met zijn tweeën verblijven in een schattig achterhuis van een oude woonboerderij. Deze ruime Airbnb heeft een lekker grote woonkamer en een prachtig uitzicht over de achtergelegen weilanden. Deze Airbnb heeft alles wat je nodig hebt: een lekker bed, fijne living, mooie badkamer en een keuken met alles erop en eraan. En dat allemaal in een prachtig interieur!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

Lees ook: Vakantie in eigen land: dit zijn de 5 mooiste Airbnb’s in Flevoland!