Gezellig uit met je vriendinnen op de vrijdagavond? Tijd om te borrelen! Bij deze leuke hotspots in Amsterdam, heb je geheid een leuke avond! Wij geven je graag de gezelligste plekken om te borrelen in Amsterdam.

three people having a toast using three clear crystal wine glasses

Vergulden Eenhoorn

Op deze toplocatie op de buitenplaats van een oude boerderij, kun je heerlijk borrelen. Door de ontspannen sfeer die hier hangt, is dit de ideale plek om onder het genot van een goed glas wijn gezellig bij te kletsen met je vriendinnen. En als je dan toch iets te diep in het glaasje hebt gekeken, kun je hier ook nog eens een slaapkamer boeken.

  • Ringdijk 58, Amsterdam
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vergulden Eenhoorn (@verguldeneenhoorn) op

Five Brothers Fat

Bij de gezellige Five Brothers Fat in onder andere Amsterdam West, kun je het weekend goed beginnen met een goede fles bubbels en een lekker hapje. Op beide locaties krijg je een hartelijk ontvangst en met de fijne sfeer die er hangt,  kun je heel goed borrelen. Beide locaties openen ’s middags en zijn tot laat open. Het is dus ook een goede locatie om met je date heen te gaan.

  • de Clercstraat 56, Amsterdam
  • Hobbemakade 64, Amsterdam
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Whats Poppin? (@fivebrothersfat) op

Karavaan

Bij de Karavaan kun je echt voor alles terecht. Deze zaak is namelijk de perfecte flex werkplek, maar ook een fijne plek om te lunchen, dineren én om te borrelen. Geen saai tentje voor jou? Dat komt goed uit, want met de levendige sfeer die hier hangt en de lekkere (en betaalbare!) wijnen en cocktails, heb jij hier sowieso een top avond!

  • Kwakersplein 2, Amsterdam
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Karavaan (@karavaanamsterdam) op

Taproom

Ga jij liever voor het bier? Dan kan het zomaar zijn dat deze gezellige café jouw favoriet wordt. Met maar liefst 24 verschillende tap biertjes, ben jij hier wel een avondje zoet. Maar voor de wijnliefhebbers is hier natuurlijk ook gewoon een goed wijntje te krijgen. En wat de locatie helemaal speciaal maakt: de eigenaar van dit café is oud-GTST-acteur Cas Jansen. Trek je jas maar vast aan!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Taproom Amsterdam (@taproomamsterdam) op

J.D. Williams Whisky Bar

Wie dacht dat dit tentje alleen voor mannen is, heeft het mis. Met het ruime aanbod aan cocktails en Whisky’s, is er voor ieder wat wils. Voor een romantische datenight, kun je deze locatie alvast op je lijstje zetten. Tip: ga langs op Taco Tuesday voor 12 verschillende taco’s voor ieder 3 euro en je hebt een geslaagde borrel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door J.D. William’s Whisky Bar (@jdwilliamswhiskybar) op

Chin Chin Club

Ben je op zoek naar een goede locatie voor een ouderwets avondje stappen? Chin Chin Club is de plek waar je moet zijn! Met de lekkere hapjes en cocktails zit je sowieso goed. En het allerleukste is dat je hier helemaal los kunt gaan in de karaokebar en je de allerleukste spellen kan spelen op de spelmachines. De perfecte locatie dus voor een gezellige meidenavond!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chin Chin Club (@chinchinclubams) op

Doe je liever wat anders in het weekend? Dit zijn de fijnste weekendtips om dit weekend te doen.