Het kan ontzettend lastig zijn om je in het weekend wat te vermaken, terwijl je thuis zit door het Coronavirus. Wat kan je nou doen in deze tijden? Naar een bioscoop gaan gaat niet meer zo makkelijk en als we willen sporten zal dat toch echt vanuit huis moeten. Gelukkig zijn er heel wat dingen die jouw weekend toch nog wat leuker maken. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet, zodat jij je niet meer hoeft te vervelen.

fijnste-weekend-tips

Home date

Nu jullie als koppel veel thuis zitten zien jullie elkaar misschien wel meer dan ooit. Dit kan natuurlijk zorgen voor wat irritaties maar kan ook het perfecte recept zijn voor leuke tijden met jouw partner. Thuis kun je heel wat meer dingen doen dan je misschien had gedacht. Dit versterkt jullie band en zorgt ervoor dat jullie in deze moeilijke tijden wat ontspannen.

5x de allerleukste dingen om thuis samen met je lief te doen

Bord- en drankspellen

Wat is er nou fijner dan ouderwets een heerlijk avondje, of middag, bordspellen spelen? Dit zorgt voor een hoop gelach en ontspanning bij jullie thuis en haalt de gedachten eventjes helemaal weg van de dingen die om ons heen gebeuren. Natuurlijk kun je dit ook wat spannender maken door drankspelletjes te doen. Hier hoef je niet eens een spel voor te kopen, deze kun je gemakkelijk met benodigdheden, die jij thuis hebt liggen, spelen.

De 3 leukste drankspellen die zelf isolatie nét iets beter maken + De leukste bordspelletjes om vanavond nog te spelen

Kast opruimen

We snappen dat dit een tijdje geleden kan zijn, dat jij jouw kast een schoonmaakbeurt hebt gegeven. Dat is dan ook logisch, wanneer jij laat thuis komt van werk of simpelweg geen tijd hebt. Nu jij thuis zit is het de perfecte tijd om aan de slag te gaan! Dit kan voor een ontzettend opgeruimd gevoel zorgen en zo zorg je ervoor dat jouw kast niet meer uitpuilt met kleren die jij nooit draagt. Zo heb je weer genoeg ruimte voor nieuwe lente items.

Met deze handige tips houd jij lenteschoonmaak in je kledingkast

Eten bestellen

Misschien was uit eten gaan wel jouw favoriete bezigheid in het weekend. Lekker eten zorgt namelijk voor veel vreugde. Nu alle horeca gelegenheden gesloten zijn gaat dat natuurlijk niet meer. Gelukkig is daar altijd Thuisbezorgd nog. Haal jouw favoriete gerechten gewoon naar jouw thuis door ze te bestellen. Zo geniet jij alsnog van jouw maaltijd, maar dan vanuit de comfort van jouw eigen huis.

De lekkerste restaurants die nu bezorgen in Amsterdam West

Workout

In beweging blijven kan lastig zijn deze dagen. Vooral nu alle sportscholen gesloten zijn, is het soms moeilijk om te bedenken hoe jij dan wel jouw conditie behoudt. Gelukkig zijn er tal van dingen die jij thuis kunt doen om heerlijk te blijven bewegen. Zo hoef jij geen vaarwel te zeggen tegen jouw summer body.

5x de leukste home workouts om te doen wanneer de gym dicht is

Series all day, every day

Zolang jij wilt genieten van jouw weekend maar hier niet te veel voor wilt doen, is een dagje bingewatchen perfect. Wat is er nou fijner dan heerlijk met jouw favoriete snacks op de bank een serie kijken? Wij zouden het niet weten. Er staan inmiddels zoveel series op Netflix dat we begrijpen dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij een aantal series voor jou op een rijtje gezet.

Deze films en series bingewatch je vanaf nu op Netflix