Lijstje of geen lijstje, het is aan jou de taak om voor je hele familie met leuke, originele cadeautjes te komen. En ieder jaar lijkt dit lastiger te worden. Je snelle oma die overal bij wil zijn of je zus die alles al heeft. Maar hoe onmogelijk het ook lijkt, FEM FEM is hier om je te helpen met het vinden van de leukste cadeautjes voor je hele familie. Wij kwamen Happinez tegen, de one-stop-shop waar je voor elk type persoon zal slagen.

cadeautjes-familie-feestdagen-femfem

Je moderne moeder

Je moeder volgt de trends op de voet en 9 van de 10 keer kun je beter met haar shoppen dan met je vriendinnen. Tijdens jullie moeder-dochter dagje maakt ze nog even een selfie om te plaatsen op haar kersverse Instagramaccount. Je moeder is bij de tijd is en ze wil niet geassocieerd worden met de vrouwen van de bridgeclub. Ze verdient een cadeautje dat haar jong houdt, zoals mooie sieraden of een stijlvolle tas.

sieraden-happinez-cadeaus-femfem
tas-happinez-cadeaus-femfem

Je snelle oma

Met haar 80 levensjaren is je oma nog steeds fris en fruitig. Ze tikt de 25 aan op haar scootmobiel en ze lacht nog regelmatig naar een jonge vent. Ze is overal als eerste bij en doet alles voor je, want jij bent haar lievelingetje. Maar ook je snelle oma kan soms wel wat ontspanning gebruiken. Een aromalamp zorgt voor een frisse en zuivere lucht, wat zorgt voor een ontspannen effect. Of maak haar blij met een persoonlijk cadeau: een fotolijstje met hierin jullie leukste foto samen.

aromalamp-happinez-cadeautjes-femfem
fotolijst-happinez-cadeaus-femfem

Je reislustige zus

Je zus droomt al jaren over surfen en yoga op Bali. Maar anno 2017 is ze nog steeds niet geweest. Als zij niet naar Bali gaat, dan moet je het beste van Bali maar in cadeaupapier wikkelen. De Luna Bag is het perfecte cadeau voor haar. Deze kastanjekleurige leren tas is ideaal om haar kleine spullen in te bewaren en het straalt een en al Bali uit. Of ga voor subtiele armbandjes met een hamsa handje.

cadeaustress-happinez-femfem

tasje-happinez-cadeaus-femfem
hamsahandje-happinez-cadeaus-femfem

Je lover

Tijdens de feestdagen wil je hem niet te kijk zetten bij je familie met een zoetsappig cadeautje. Bewaar dit idee maar voor een romantisch avondje met zijn tweeën. Onder de kerstboom gaat een cadeau dat mannelijkheid uitstraalt. Een stoere notebook of een robuust krukje waar hij zijn koffietafelboeken op kan bewaren zijn de cadeaus waar je hem blij mee maakt.

krukje-happinez-cadeaus-femfem
notitieboek-happinez-cadeaus-femfem

Je ik-probeer-met-de-tijd-mee-te-gaan vader

Je vader werkt hard en jij bent zijn oogappeltje. ’s Ochtends pakt hij zijn iPad erbij om voor het werk de krant te lezen. Ondanks de iPad is je vader van de generatie “schrijf het op een briefje”. Op zaterdag neemt hij uitgebreid de tijd om alle puzzels in de krant te maken en als hij even naar de winkel moet, ligt er een briefje op tafel met ‘ben zo terug’. Hij gaat mee met de tijd, maar pen en papier blijven favoriet. Een mooie balpen en een stijlvolle, leren hoes voor zijn iPad vervullen beide behoeften.

ipad-hoes-happinez-cadeautjes-femfem
balpen-happinez-cadeautjes-femfem

Een cadeautje voor jezelf

Natuurlijk mag je jezelf niet vergeten onder de boom. Terwijl je voor iedereen cadeautjes aan het uitzoeken bent, kom je het ene na het andere tegen dat je zelf ook graag wilt hebben. Van sieraden of een leuk item om je huis op te fleuren worden we altijd blij. Je mag jezelf best eens verwennen. Die goede voornemens zijn er niet voor niets, vanaf januari gaan we wel weer op ons geld letten.

happinez-cadeaus-poef-femfem
happinez-cadeaus-oorbellen-femfem

De vloer onder de kerstboom is bedekt met cadeautjes voor de hele familie en jij krijgt dit jaar de prijs voor originaliteit.