Of het nu je nieuwe vlam is of jullie al een langere tijd bij elkaar zijn: samen dingen doen is houdt het leuk. Het lekkere weer is komt eraan dus tijd om actie te ondernemen. Wij hebben de gezelligste dates uitgekozen die prima geschikt zijn voor de lente. En we kunnen je alvast vertellen, er zit géén bioscoop bezoekje bij ;-).

lovers-femfem

Picknicken

Zit er een park in de buurt van jouw woonplaats? Maak daar gebruik van! Koop allerlei lekkernijen in, zorg voor een goede fles wijn en zoek een fijn plekje uit. Je leert elkaar zo super goed kennen.  Als je het koud krijgt heb je een goed excuus om dicht tegen je lover aan te kruipen.

Festival

Kies een festival uit waar jullie beiden van houden en maak er een fun daguitje van.

Dierentuin

Zijn jullie gek op dieren? Plan dan een date naar de dierentuin! Er is toch niks leukers dan samen aapjes kijken? Als het goed weer is, krijg je meteen een vakantie gevoel.

Pretpark

Neem je liefde mee naar een pretpark! Samen in de achtbaan, griezelen in het spookhuis en een suikerspin delen. Romantisch.

Midgetgolf

Zin in een actieve date? Ga een potje golfen! Misschien denk je hier niet meteen aan, maar het is zeker de moeite waard. Als je even bent ‘vergeten’ hoe het ook alweer moet, kun je gerust vragen of lover het wilt uitleggen. Best wel fijn, privéles ;-).

Strandwandeling

Samen een lange wandeling maken, kijken hoe de zon ondergaat en als afsluiter een heerlijk drankje. Als het super warm is kunnen jullie misschien nog een duik nemen in de zee – als je durft.

Karaoke

Kunnen jullie alle twee niet zingen? No problem. Het is super grappig en de plaats vervangende schaamte moet je maar even voor lief nemen. Woon jij in de buurt van Amsterdam? Neem dan binnenkort een kijkje in deze karaokebar.

Wat is de origineelste date die jij ooit hebt gehad?

Lees ook: zo ga jij om met het seksverleden van jouw partner.