Je hebt een nieuwe man in je leven maar je kan er haast niet omheen – hij heeft hoogstwaarschijnlijk al meerdere bedpartners gehad. Voor sommige kan dit lastig zijn, maar als hij The One is voor je, dan moet je er mee leren omgaan. Deze punten zullen je daarbij helpen.

Seksverleden partner FEM FEM

Het kan natuurlijk dat het maar één is geweest, wellicht wel 15 of nog een stuk meer. Neem deze vijf punten goed door over hoe je met het seksverleden van jouw partner om moet gaan.

1. Ze zijn eerlijk over hun seksuele verleden

Eigenlijk is dit gewoon hartstikke privé en hoeft hij jou niks te vertellen, en jij hem ook niet. Maar als het wel gebeurt, is het wel een goed teken. Dit laat zien dat deze persoon eerlijk tegen je wil zijn en niks voor je wil verbergen.

2. Meer ervaring betekent betere seks

Geldt uiteraard niet voor iedereen want er zijn nog steeds mensen die veel ervaring hebben maar er nog steeds vrij weinig van snappen. Maar over het algemeen geldt dat hoe meer ervaring iemand heeft, dat ze minder onzeker zijn in bed en dus betere seks hebben.

3. Je kan er toch niks meer aan doen

Waarom druk maken om iets wat je toch niet kan veranderen? Er zijn maar twee dingen die je kan doen in deze situatie: 1) je stopt ermee of 2) je legt je erbij neer. Als je tijd nodig hebt om je erbij neer te leggen, prima, maar straf iemand niet om zijn verleden.

4. Het heeft niks met jou te maken

Ga het niet persoonlijk aantrekken want het heeft helemaal niks met jou te maken. What’s in the past, is in the past. Hij wil met jou een nieuw hoofdstuk beginnen en zoals we hiervoor al hebben benoemd: je kan toch niks veranderen aan iemand z’n verleden.

5. Het verleden vormt je

Je verleden maakt je tot wie je bent. Ervaringen die je hebt gehad, zo ook seks, vormt een persoon. Daarnaast zorgen meerdere bedpartners er ook voor dat je een beter beeld hebt van hoe het is om met andere mensen te zijn. Je wil niet dat hij er over een jaar vandoor gaat met iemand anders omdat hij niet genoeg heeft geleefd.

Kortom, maak je niet zo druk. Let it be. Je zult er van versteld staan hoe weinig het verleden uitmaakt als je beide de beste seks van je leven hebt met de persoon waar je het meeste om geeft.

Dit is ieder geval het seksstandje die hij eigenlijk helemaal niet zo lekker vindt.