Wellicht heb je een date op de planning staan, maar hebben jullie nog geen idee wat jullie gaan doen. Herkenbaar voor velen. Een stad als Utrecht heeft veel leuke plekjes te bieden en ligt daarbij ook nog eens lekker centraal. Wij hebben de leukste date plekjes van Utrecht voor je genoteerd.

Dateplekken Utrecht

Stan & Co

Dit restaurant is geïnspireerd op ‘The Meatpacking District’, een wijk in New York. Het restaurant heeft een industriële look en details als letterlampen en een grote krijtwand. Daarnaast is er een dj booth waar regelmatig een dj staat te draaien. Dit is de ideale plek om lekker te borrelen of een hapje te eten samen met je date.

Ganzenmarkt 16A, Utrecht

plekjes-date-utrecht-femfem

 

Varen op de Vecht

Wil je een romantische date op het water? Dat kan. Je kunt namelijk een rondvaart maken op de Vecht. Je kunt kiezen voor een rondvaart langs Breukelen, Maarssen of Loenen en ondertussen kunnen jullie genieten van elkaar en de mooie omgeving.

Enyoing Utrecht, The Netherlands

Wilhelminapark, Julianapark of Griftpark

Als het lekker weer is, kunnen jullie terecht in een van de gezellige parken van Utrecht, waaronder het Wilhelminapark, Julianapark of Griftpark. Zorg voor een picknickkleed, wat lekkere hapjes en een flesje drank om het gezellig te maken.

Park in Utrecht, The Netherlands in Fall

’t Gras van de Buren

De inrichting van dit plekje is kleurrijk en sfeervol en je kunt hier lekker neerploffen in een van de loungestoelen. Het is de ideale plek om ’s avonds een drankje te gaan drinken met je date.

Lange Jansstraat 16, Utrecht

femfem-utrechtFoto via studenten.net

Zenuwachtig voor je date? Zo zorg je ervoor dat je gesprek vlekkeloos verloopt.