Wellicht is het alweer een tijdje geleden dat jij en je moeder elkaar gezien hebben en willen jullie weer eens wat leuks doen. Dan is het de hoogste tijd om een dagje voor jullie samen te plannen. De vraag is dan natuurlijk: wat gaan jullie doen? Wij hebben wat leuke activiteiten op een rijtje gezet die jullie tijdens een moeder-dochter dagje kunnen doen.

moeder dochter FEM FEM

Uitwaaien op het strand

Kies ervoor om samen een dagje naar Scheveningen of Zandvoort te gaan om een heerlijke wandeling over het strand te maken. Dit is meteen de perfecte gelegenheid om eens goed bij te kletsen. Vervolgens kunnen jullie samen terecht bij een lekker strandtentje voor een uitgebreide lunch of voor een lekker diner.

Quality time in de spa

De ultieme manier om lekker te ontspannen is natuurlijk de spa. Geniet samen van een lekkere massage en ga vervolgens naar de sauna. Om het af te maken gaan jullie nog lekker in de jacuzzi zitten en hebben jullie uitgebreid de tijd om lekker te praten.

Naar het theater of de film

Het is natuurlijk ook altijd een goed idee om een bezoekje te brengen aan het theater. Jullie kunnen samen een leuke voorstelling uitkiezen en vervolgens lekker genieten. Dit is overigens ook iets wat je niet snel zult doen, dus jullie zullen vast en zeker een vermakelijke avond tegemoet gaan. Maar de bioscoop is natuurlijk ook altijd nog een goede optie. Met wat popcorn, wijn en een goede film kan jullie avond vast niet meer stuk.

High tea

Lekker bijkletsen onder het genot van een kop thee en een hoop lekkernijen? Beter kan haast niet. Of je nu kiest voor een high tea in een lunchroom of deze samen bij jullie thuis organiseert, het is allebei net zo leuk. Zo hebben jullie weer even een momentje voor jullie samen onder het genot van een hoop lekkers.

Stedentrip

Ga na welke stad jullie nog heel graag eens zouden willen bezoeken en ga hier samen naartoe. Dit kan een stad zijn in het land zelf, maar misschien zouden jullie liever een dagje in Parijs willen doorbrengen. En wie wil dat nou niet? Dan kunnen jullie samen de leukste winkels afstruinen en vervolgens lekker neerploffen op een terrasje. Wij hebben alvast wat leuke opties voor jullie op een rijtje gezet.