Eerlijk is eerlijk, wij hebben een zwak voor Nederlandse films. Je herkent vaak veel plekken, de taal is lekker makkelijk en je hebt bijna het gevoel dat je de acteurs echt kent. Nu kunnen we weer een nieuwe Nederlandse film aan onze ’to-watch’ lijst toevoegen: sinds deze week is ‘Tuintje in mijn hart’ te bekijken in de bioscopen. Met niemand minder dan ‘onze’ speeddate, Juvat Westendorp, in de hoofdrol.

tuintje-in-mijn-hart-femfem

Tuintje in mijn hart

Deze film belooft weer veel goeds, hij is namelijk van dezelfde makers als ‘Toscaanse Bruiloft’ en ‘Verliefd op Ibiza’. Twee films die voor ontzettend veel lachbuien en vrouwenavondjes hebben gezorgd. Tuintje in mijn hart gaat over twee broers die elkaar al heel lang niet meer hebben gesproken. Hun moeder steekt hier echter een stokje voor door ze beide uit te nodigen om naar haar pension te komen. En dat is precies waar het leuk wordt. De hoofdrollen worden gespeeld door Juvat Westendorp,¬†Fockeline Ouwerkerk, Leo Alkemade, Edwin Jonker, Pip Pellens, Sanne Langelaar, Imanuelle Grives, Oscar Aerts, Sanne Vogel en Beppie Melissen.

Wederom een goed excuus voor een avondje met je beste vriendin dus. Als is het alleen al voor Oscar Aerts en Juvat. Benieuwd? De trailer check je hier.