Koningsdag staat weer bijna voor de deur. Er is ontzettend veel te doen in verschillende steden. Denk aan leuke festivals, gezellige rommelmarkten en foodevents. Ben jij er alleen nog niet helemaal uit wat leuk is om te doen? Geen probleem. Lees snel verder, want wij zetten een aantal leuke evenementen en activiteiten op een rij!

538 Koningsdag 2018, Breda 

Zin in een goed feestje? Dan zit je hier aan het goede adres. Dit jaar belooft 538 Koningsdag weer een groot succes te worden, want we mogen artiesten verwachten als Rita Ora, Hardwell, Armin van Buuren en Maan. Het is een festival voor alle leeftijden en er is voor iedereen wel iets te bieden. Schiet wel op met het kopen van een kaartje, want vorig jaar was het al snel uitverkocht! De kaartjes kosten €26. Kijk voor meer info op de site van 538.

De vrijmarkt, Utrecht

Buiten alle festivals om heb je natuurlijk ook veel leuke vrijmarkten. In Utrecht zit één van de grootste, waar je de leukste spulletjes kunt vinden. De vrijmarkt begint al op donderdag 27 april om 18:00 en duurt tot vrijdag 28 april 18:00. Genoeg tijd om nieuwe kleding, sieraden en andere spulletjes te bemachtigen!

Kingsland festival, Amsterdam RAI 

In Amsterdam RAI vind je het Kingsland festival. Hier treden grote artiesten als Sunnery James, Ryan Marciano, Ronnie flex en Jonna Fraser op. Ben je niet in Amsterdam te vinden? Geen probleem! Het Kingland festival is in veel andere steden ook te vinden. Je kunt dit feestje in Groningen, Twente en Den Bosch net zo hard vieren. De tickets voor de Late Birds zijn wel een stukje duurder, namelijk €43,10. So hurry up!

Oranjepop, Nijmegen

Het Nijmeegse Hunnerpark wordt omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland. Je kunt hier genieten van veel goede muziek onder het genot van een hapje en drankje. Er komen grote nationale en internationale acts langs. Denk aan Fresku, Birth of Joy en Too Many Zooz. De kaartjes kosten 7,50 en als je jonger dan 16 bent, kom je gratis naar binnen.

Koningsdag bij Belcrum Beach en STEK, Breda

Zin om in de zomerse sferen te komen? Dan is Belcrum Beach echt iets voor jou! Je kan de leukste spulletjes vinden op de vrijmarkt of geniet de heerlijke muziek van de Black Cows, en bredase. Voor lekker eten kun je hier ook terecht, want ze hebben een speciale crêpes-foodtruck. Yummy! Belcrum Beach is open van 10 tot 19 uur.

Dit zijn de leukste foodevents van komende tijd.