Liefde gaat door de maag. We zijn gek op lekker eten, het is daarom ook één van onze favoriete bezigheden. Pak je agenda er maar bij en roep al je vriendinnen op, want wij zetten de leukste én lekkerste foodevents op een rijtje van aankomende tijd!

trucks-femfem

De pure markt, Amsterdam

25 maart

Op iedere laatste zondag van de maand vind je op deze markt meer dan 90 ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken. Geniet hier van de tofste live muziek op de gezellige terrassen of gewoon lekker met je picknickkleedje in het gras. Je kunt hier ook je boodschappen inslaan, zodat je thuis ook kunt genieten van de lekkernijen die worden verkocht op de markt. Het is kidsproof: kinderen kunnen spelen in de speeltuin of zweven in de zweefmolen. De markt is gratis toegankelijk, dus een leuk uitje voor in het weekend!

 Park Frankendael, Amsterdam Watergraafsmeer

Werkspoor festival, Utrecht

30 maart t/m 2 april 

Tijdens het paasweekend vind je in de Werkspoorkathedraal in Utrecht een fantastisch foodfestival. Ontdek hier de bijzonderste pop-up keukens, gezellige barretjes en laat je amuseren door live entertainment. Ook voor kids is er een leuk programma opgezet. Heb jij nog geen plannen voor het paasweekend, maar wel zin in lekkere drankjes en hapjes? Dan kun je wellicht een bezoekje brengen aan het leukste foodevent van Utrecht!

Tractieweg 41 ,3534 AP Utrecht

Hop on Hop off festival, Breda

6,7 en 8 april 

In het weekend van 6,7 en 8 april staat Breda helemaal in het teken van dit  te gekke speciaalbier en foodtruckfestival, de grootste van de Benelux! Je hopt van hot naar her onder genot van een lekker biertje en een snack. Je vindt hier meer dan 300 verschillende, speciaal bieren en 30 foodtrucks. Genieten voor groot en klein is het belangrijkste ingrediënt van dit festival!

Kunstijsbaan Breda, Terheijdenseweg 506, 4826 AB Breda

FeelGood Market, Eindhoven

15 april 

Iedere 3e zondag van maand vindt in Eindhoven de FeelGood Market plaats. Het is the place to be als je op zoek bent naar een goede sfeer, gezelligheid en unieke en duurzame producten. Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen, zodat iedereen van het uitje kan genieten.

Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven

Ben jij van plan een event te bezoeken?

Gek op sushi? Zo maak je een super lekkere sushi pizza!