Veel vrouwen spelen graag op safe en halen dagelijks hun geliefde denim broek uit de kast. Natuurlijk zijn denims super stijlvol en comfortabel, maar het is ook weleens leuk om voor een andere broek te gaan. Ruil je denim broek daarom eens een dagje in voor een andere, net zo comfortabele broek. Wij hebben de leukste non-denims voor je op een rijtje gezet.

Printjes

Wanneer je een broek met een leuk printje aantrekt, zie je er meteen een stuk fleuriger uit. Zeker nu het zonnetje begint te schijnen, mag jij ook wel opvallen met een toffe broek. Of je nu gaat voor streepjes, stippen of bloemetjes, het is allemaal mogelijk.

femfem-broeken-non-denims
printjes-femfem-non-denims
non-denims-femfem-mango-printjes
printjes-femfem-non-denims-vrouw

Wijde broeken

Wijde broeken zie je steeds meer terug. Ze zitten niet alleen super comfortabel, maar zijn tegelijkertijd ook nog eens heel stijlvol.

wijdebroek-non-denim-femfem
femfem-broeken-non-denims-wijd
wijdebroek-femfem-non-denims
wijdebroek-non-denims-femfem

Chino’s

Met een chino broek kun je verschillende looks creëeren. Zo kun je gaan voor een chique look, maar ook voor een hele stoere look. Je kunt natuurlijk voor een basic variant kiezen, maar stiekem zijn ze veel leuker met een printje óf in een leuk kleurtje.

pantalon-femfem-non-denims
roze-chino-femfem-non-denims
chino-femfem-broek-non-denims
pantalon-non-denims-femfem-vrouw

Wil je er een leuk jasje op dragen? Dit zijn de leukste jasjes van dit seizoen.