Nu de lente er weer aan komt, is het de hoogste tijd om je garderobe een update te geven. Dat betekent dat we onze winterjassen weer mogen inruilen voor een dunner jasje. Ter inspiratie delen wij de 3 tofste jasjes die je dit voorjaar kunt dragen.

Bomberjasjes

Ook dit voorjaar zijn bomberjasjes weer helemaal on-trend. Je kunt gaan voor een basic variant, maar ze mogen ook zeker gezien worden in leuke kleuren en printjes. Dit fleurt je outfit meteen wat op. Bomberjasjes kunnen je look wat stoerder maken, maar misstaan ook zeker niet bij een jurkje of rokje.

roze-bomberjasje-jasjes-femfem
bomberjas-jasjes-femfem
jasjes-femfem-bomber

Denim jasjes

Als er één item is wat niet in je kast mag ontbreken, is het wel een denim jasje. Het is een tijdloos item en is in allerlei variaties te vinden. Zo kun je gaan voor een jasje met patches, roesjes of scheuren. Het geeft je outfit een stoere touch.

denim-jasjes-femfem
topshop-denim-jasjes-femfem
denim-jasjes-femfem

 Bikerjasjes

Bikerjasjes komen in allerlei soorten kleuren en materialen. Voor de lente zijn pasteltinten natuurlijk zeer geschikt. Of je nu gaat voor een leren jasje of een suède jasje, het is allemaal mogelijk. Daarbij kun je bikerjasjes eindeloos combineren en dat maakt het ook nog eens makkelijk te dragen.

suede-jasjes-femfem
bikerjasje-jasjes-femfem
jasjes-biker-femfem

Kan je kapseltje ook een upgrade gebruiken? Neem een van deze plaatjes mee naar je kapper en ook je haar is weer up-to-date.