Elk maand komen er ontzettend veel nieuwe pop-up stores bij. Denk aan een paasei store of een tassen store waarbij je bijvoorbeeld jouw eigen initialen in een leren portemonnee kunt laten drukken. Het kan allemaal en niets is te gek. Wij hebben de leukste pop-up stores op een rijtje gezet, zodat jij weer leuke inkopen kunt doen!

Daphny Raes Fashion- Amsterdam

Dol op tassen? Dan is deze pop-up store echt iets voor jou! Het doel is om de producten die jij bij je draagt een persoonlijke touch te geven, door middel van het plaatsen van initialen. Neem een woord dat jouw inspireert, bijvoorbeeld de naam van je huisdier, je lover of gewoon je eigen naam. Het is allemaal gratis en je mag tot 5 letters kiezen. Excited? Schiet wel op, want het is nog maar tot 18 maart te bezoeken!

Daphny Raes Fashion/ Gerard Doustraat 76 / 6 maart – 18 maart

TAU COTTON Pop – up store- Amsterdam

Zoek je nog een cadeautje voor je vriendje? Dit is de ideale plek om kwalitatief mooie kleding te kopen. TAU COTTON focust zich op kleding met de perfecte pasvorm en maakt enkel gebruik van duurzame materialen. Hun motto is ‘kwaliteit over kwantiteit’. Het beste is misschien nog wel dat ze op 7 april een sample sale hebben, waarbij je veel items kan krijgen voor een laag prijsje!

Tau Cotton Pop – up store/ Eerste van der Helststraat 31, Utrechtsestraat 88/ 8 juni – heden

Hema paasei pop-up-shop- Amsterdam

Het is bijna pasen en daarmee viert Hema dat er drie nieuwe smaken worden toegevoegd aan het assortiment. De nieuwe smaken zijn discodip, tompouce en koffie-crisp. ‘Heerlijk romige chocolade met een spannende vulling’, aldus het warenhuis. De discodip smaak herken je misschien al van het welbekende softijsje. Ook de tompouce paasei kan niet ontbreken en komt van natuurlijk van het tompouce gebak. Verder komt de keten met koffie-crisp paaseitjes: een intense smaak van pure chocolade in combinatie met koffie-crispyvulling. Het leuke is dat je dit binnenkort allemaal kunt proeven!

 Hema paasei pop-up-shop/ de Runstraat 25/ 9 maart- 1 april

ROOST aan de Singel- Utrecht

Goed nieuws, want het pop-up restaurant ROOST aan de Singel is mag nog een jaartje blijven! Het is een gezellige buitenplaats met een BBQ-bar en dus een ideale plek om de zomeravonden door te brengen. Het restaurant heeft een open keuken en wordt tijdelijk opgebouwd op de kop van Paardenveld met uitzicht over de nieuwe singel. De zon staat de hele dag op dit terras is dit een van de zonnigste terrassen van de stad. Bewolkt? Dit is gelukkig geen probleem. ROOST heeft ook een overdekt terras. Ideaal voor als het grauw is buiten!

ROOST aan de singel/ Paardenveld 1/ 1 april- onbekend

Pindakaas pop-up shop- Utrecht

Pindakaas fan? Dan is deze pop-up shop echt iets voor jou! Ze hebben ontzettend veel verschillende smaken waar je in eerste instantie misschien nog nooit van had gehoord. Denk aan de varianten karamel- zeezout, witte chocolade en een met koffiesmaak. Bij de pindakaas winkel hebben ze het allemaal. Er is zelfs een pindakaasfontein! Hoe nice?

Pindakaas pop-up shop/ Zadelstraat 45/ 18 februari- eind mei

KEET – Rotterdam

Bij KEET zijn ontzettend veel leuke merken verkrijgbaar. Denk aan luxmusthaves, waar je de mooiste minimalistische sieraden kan krijgen. Of zoedt, waar je de stijlvolste woonaccessoires kunt kopen. Er is ontzettend veel aanbod en voor ieder wat wils. Benieuwd wat voor pop-up merken ze allemaal hebben? Kijk dan op de website van KEET. Het leuke is dat de winkel zelf blijft, maar de merken en producten regelmatig wisselen. Het is dus een soort fysiek platform waar merken en producten kunnen op poppen!

KEET/ Oppert 2a

Welke pop-up store ga jij bezoeken?

Lees ook: dit zijn de leukste date plekjes in Utrecht.