Na een dagje bakken op het strand is het tijd om een drankje te doen. Waar kan dit beter dan bij een gezellige strandtent? Wij hebben de leukste tentjes uitgekozen waar je deze zomer écht een bezoekje aan moet brengen!

Leukste strandtenten Nederland FEM FEM

Branding beach club

Deze strandtent in Noordwijk aan zee is the place to be om te relaxen. Het interieur is ingericht met houten meubels. Denk aan boompjes, krukjes en tafeltjes. Ze draaien super chille muziek en als het buiten iets te fris wordt, verplaats jij je gewoon naar de kas. Een sfeervolle strandtent met aardig personeel. Aanrader!

Koningin Astridboulevard 105, 2202 BD Noordwijk

Strandzuid

Blijf jij liever gewoon in de stad? Dan moet je echt naar Strandzuid! Achter Amsterdam RAI vind je dit toffe stadstrand. Geniet hier van een lekker speciaal biertje of speel beachvolleybal. Wie zegt dat je voor het ultieme vakantiegevoel de stad uit moet?

Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Hippie Fish

Dé hotspot van Zandvoort: Hippie Fish! Deze strandtent is een super hippe plek om een drankje te doen of te lunchen. Ga jij aan een knus gedekt tafeltje zitten of kies jij liever voor een bankje in het zand? Alles kan hier!

Boulevard Paulus Loot 3, 2042 AD Zandvoort

Woodstock 69

Deze vrolijke strandtent in Bloemendaal valt meteen op. Je kunt hier heerlijk loungen en ook dit seizoen kun je weer genieten van heerlijke gerechten, verfrissende drankjes en fijne deuntjes. Zin in een feestje? Dan ben je hier ook aan het goede adres!

Zeeweg 94, 2051 EC Bloemendaal aan Zee

Barbarossa

Genieten in stijl? Breng dan een bezoekje aan Barbarossa, in Scheveningen. Chillen én lekker eten. Wat wil je nog meer? Wanneer je hier bent, denk je bijna dat je op vakantie bent!

Zwarte Pad 61, 2586 JL Den Haag

Naar welke strandtenten ga jij altijd?

Zin om een vriendinnenweekend te houden? Dit zijn de leukste weekendjes weg!