Heb jij voor je gevoel je vriendinnen al eeuwen niet gezien? Dan is het tijd om een vriendinnenweekend in te plannen! Schuif al je werk aan de kant en ga lekker met je bff’s op stap. Dit hoeft niet perse in het buitenland te zijn, want ons kikkerlandje heeft namelijk ook super veel te bieden! Wij zochten de leukste plekjes uit om een weekendje te vertoeven met je besties.

Onder de sterrenhemel

Wil jij vanuit je bed genieten van de sterren? Dat kan in dezeĀ sterrenkubus! Op het platteland van Erfgoed Bossem in Lattrop-BreklenkampĀ vind je dit bijzondere verblijf. Je kunt via het dakraam of door de telescoop op de veranda kijken naar de prachtige sterrenhemel. Een vrij uniek uitje, toch?

sterrenkubus2-femfem sterrenkubus1-femfem
Foto’s via Erfgoed Bossem

Rust in Utrecht

Roep al je vriendinnen op, want dit prachtige natuurhuisje in Hollandsche randing is de ideale plek om het weekend door te brengen. Super geschikt om een pyjama party te houden met lekkere snacks en drankjes. Geniet van de prachtige omgeving of ga een dagje winkelen in hartje Utrecht.

huisje-femfem huisje2-femfem
Foto’s via natuurhuisje.nl

Duinhuisje in Bloemendaal

Zin om de zomerperiode weg te gaan? Huur dan een huisje aan het strand! Er is niks prettiger dan ’s ochtends wakker worden met een uitzicht op zee. Buiten ontbijten, daarna meteen door naar het strand om lekker de hele dag te luieren.

duinhuis-femfem duinhuis2-femfem
Foto’s via strandhuisje.nl

Logeren in een bus

Wil je een keer iets anders proberen? Op camping ‘het Buitenland’ kun je slapen in een bus! De GVB, oftewel: Grote Vriendelijke Bus is een gepensioneerde stadsbus die een tweede leven heeft gekregen. Je kunt hier met 4 personen in. Wat dacht je van kampvuurtjes bouwen onder de volle maan of badderen in de buitenlucht?

bus-femfem bus2-femfem
Foto’s via buitenland

Greenhouse

Op camping ‘het Buitenland’ vind je ook dit te gekke Green house. Door het glazen karakter van dit huis ben je binnen, maar toch ook weer buiten. Het is de ultieme plek om te relaxen met je vriendinnen. Neem de tijd om een heerlijke maaltijd te koken in de leefkeuken of kom tot rust in de hangmatten.

greenhouse1-femfem greenhouse2-femfem
Foto’s via buitenland

Ga jij binnenkort een weekend weg met je vriendinnen?

Weekendje Parijs op de planning staan? Hier moet je sowieso heen!