In de wereld van likeuren is Licor 43 een absolute favoriet van ons. En nu, als een verrukkelijke verrassing voor je smaakpapillen, introduceren ze een nieuwe limited edition smaak die je simpelweg moet proberen: crème brûlée. Als dat geen heerlijk herfstdrankje is, weten wij het ook niet meer!

Licor 43 crème brûlée
Bron: Licor 43

Licor 43 crème brûlée

De klassieke Licor 43 heeft altijd al indruk gemaakt met zijn heerlijke mix van mediterrane citrusvruchten en exotische kruiden, maar de crème brûlée variant tilt de ervaring naar ongekende hoogten deze herfst. Het is alsof je een slok neemt van je favoriete dessert, maar dan in vloeibare vorm. Vergeet alle andere likeuren, want geloof ons: dit is absoluut het proberen waard.

Het geheim achter deze nieuwe smaak is een sublieme combinatie van verse vanille en de onweerstaanbare, karamelachtige smaak van gebrande suikers. Als deze verrukkelijke smaken samenkomen, ontstaat er een romige zoetheid die je doet denken aan het iconische dessert waar we allemaal zo van houden: crème brûlée!

De veelzijdigheid van deze limited edition is werkelijk eindeloos. Je kunt ervan genieten zoals jij dat wilt: puur, met een paar ijsblokjes voor die ultieme verfrissing, als onderdeel van een dessert of zelfs als het geheime ingrediënt voor creatieve mixdrankjes die je vriendinnen versteld zullen doen staan.

Crème brûlée Licor 43 martini 

Nog niet overtuigd? Dan helpen we je graag op weg met dit heerlijke Crème Brûlée Licor 43 Martini recept:

Ingrediënten:

  • 40 ml Licor 43 crème brûlée
  • 20 ml vodka
  • 30 ml espresso
  • Ijsblokjes
  • 3 koffiebonen voor de garnering

Bereidingswijze:

  1. Doe de Licor 43 crème brûlée, vodka en espresso in een shaker.
  2. Voeg een handvol ijsblokjes toe en schud krachtig gedurende ongeveer 10 seconden.
  3. Zeef de inhoud in een gekoeld martini glas.
  4. Garneer met de 3 koffiebonen en geniet van je crème brûlée martini!

Enne voila, de perfecte martini voor je volgende vriendinnenavond staat op tafel! Wedden dat dit een hit wordt?

Al helemaal excited geworden? Dan hebben wij goed nieuws voor iedereen die, net als wij, meteen deze fles wil inslaan: de crème brûlée Licor 43 ligt namelijk nú in de winkels! Verras je vriendinnen dus op het volgende dinertje met deze originele martini. Of maak hem gewoon lekker voor jezelf. Cheers!