Ondanks dat we het liefst iedere dag een havercappuccino met vanillesiroop on the go zouden halen is dit nogal slecht voor onze portemonnee. Het is gewoon veel slimmer om thuis zelf je koffie te maken. Gelukkig komt Lidl met dé oplossing: de winkelketen verkoopt een supergoed koffieapparaat met een flinke korting!

Lidl verkoopt goedkope koffiemachine

Niet alleen kun je dus flink besparen door thuis zelf je koffie te maken, je kunt je koffie ook nog eens maken precies hoe jij hem lekker vindt. Met dit koffieapparaat van de Lidl zet jij alle koffietjes die je maar wilt. Je kiest namelijk zelf de bonen en de melk. De machine heeft een melkopschuimpijpje die je kunt gebruiken om je melk warm en fluffy te maken. Wordt het soja-, haver of kokosmelk? De keuze is helemaal aan jou.

De machine is super eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is een bonensoort naar keuze kiezen, en eventueel de melk op te schuimen. Er gaan gewoon hele bonen in de machine, dus die hoef je niet van tevoren zelf te malen. Verder doet het apparaat alles zelf: van doseren tot reinigen en ontkalken. Het schoonhouden van het apparaat is dus geen enkel probleem.

Praktische informatie

En dan nu nog even de praktische info. Je kunt de machine in twee kleuren verkrijgen, het apparaat heeft een watertank van 1,8 liter en er kunnen 275 gram bonen in. Het apparaat warmt super snel op, wat ervoor zorgt dat je binnen no time kunt genieten van een warm koffietje.

En dan hebben we het nog niet eens over de prijs gehad. Deze koffiemachine is namelijk afgeprijsd van €499,99 naar €319. Cheap. Wij gaan meteen ons winkelmandje bij Lidl vullen!

Lees ook: Geniaal: Lidl verkoopt nu een churro maker!