We hebben weer iets geweldig gevonden. Naast de jetksi voor kids en de opblaasbare jacht, limousine én prinsessenkoets is het nu tijd voor weer iets geweldig nieuws. Je bent nooit te oud om plezier te hebben in het water, en als jij hier waarheid in ziet moet je zeker overwegen om deze gemotoriseerde banden te kopen.

band FEM FEM
@amazon

Gemotoriseerde banden

Deze gemotoriseerde banden geven je zwembad namelijk nog meer waarde. Nu gebruik jij je zwembad slechts om de verkoeling op te zoeken wanneer het warme weer toeslaat. Met deze banden zal je zwembad echter veranderen in een heuse race-arena. Let wel op: na aanschaf van dit product zijn je vrienden en familie waarschijnlijk niet meer weg te slaan uit jouw zwembad, want boordevol plezier is gegarandeerd.

Screenshot 2021-06-08 15.51.16 Screenshot 2021-06-08 15.50.59

De gemotoriseerde band heeft een joystick aan de voorkant waardoor je geen vaarbewijs nodig hebt om hem te besturen. Je kan met de band zelfs heel eenvoudig 360 graden draaien. Ook zal je er heerlijk comfortabel in kunnen zitten door het kussen die tegen je rug aan zit. Daarnaast zit er een bekerhouder in waardoor jij tegelijkertijd ook nog eens van een lekker drankje kan genieten. Moeten we nog meer zeggen? Deze te gekke band kost 130 dollar en is uiteraard te vinden op onze geliefde website Amazon.

Lees ook: Deze 5 belangrijke tips beschermen jou tegen de felle lentezon