Roze koeken blijven toch wel één van onze favoriete snacks – ze zijn zelfs een beetje nostalgisch voor ons. Je hebt de OG roze koek, eentje met smarties en dan ook nog een versie gevuld met jam. Eigenlijk kunnen we er geen genoeg van krijgen. Lidl snapt ons helemaal, en komt daarom met een grote roze koektaart. OMG!

Roze koektaart van de Lidl

Iedereen kent de bekende roze koeken wel. Felroze en zoete koeken vond je eerst vaak in een kantine ergens. Ondanks dat je ze vooral kent uit een kantine, kan je ze ook kopen bij iedere supermarkt. Naast de normale roze koeken is het nu een roze koekt die jij echt zou moeten proberen. Namelijk de grote roze koektaart. Deze taart is eigenlijk gewoon een XL roze koek, met daarop een dikke laag roze fondant en nog een extra laagje jam voor een extra lekkere smaak! Dus snel de deur uit, naar de Lidl om deze heerlijke taart te halen.

bron: Lidl
bron: Lidl

Prijs

Deze nieuwe grote roze koektaart zou je echt eens moeten proberen. Gelukkig is hij helemaal niet zo duur. Je kan namelijk een hele taart krijgen voor maar €2,99! Voor die prijs zou je hem helemaal eens moeten proberen!

Nog meer lekkers

Naast dat Lidl nu komt met een heerlijke grote roze koektaart, hebben ze nog veel meer lekkers. Zo kwamen ze al met deze heerlijke Oreo-donuts. Hoe leuk is het wel niet om flink in te slaan bij de Lidl en vervolgens een high tea te organiseren? Hier zullen je besties geen ‘nee’ tegen durven te zeggen.

Lees ook: Met deze voetenwarmer van de Lidl heb jij geen last van koude voeten