Winters gaan altijd gepaard met koude voeten. Dat is absoluut geen pretje, want wanneer je voeten koud zijn is de rest van je lichaam automatisch ook koud. Nu kun je jezelf helemaal inwikkelen met dekens, kruiken maken of 5 keer onder de douche springen om jezelf en vooral je voeten op te warmen. Toch kan het veel gemakkelijker en sneller met deze voetenwarmer van de Lidl.

Koude voeten

Koude voeten is eigenlijk het ergste wat er is. Al eerder gaven we – niets voor niets – de beste tips tegen koude voeten in bed. Hoe moet je anders in slaap komen? Toch hebben we ook buiten het bed om regelmatig koude voeten en zie ze dan maar eens warm te krijgen. Als de kou er eenmaal in zit, krijg je die er gewoon lastig uit. Alleen een deken is vaak niet genoeg, vaak douchen is niet heel goed voor de portemonnee en een kruik kan niet rondom je voeten. Dat betekent kiezen tussen een warme bovenkant of een koude bovenkant.

Voetenwarmer van de Lidl

Lidl komt nu met een goedkope oplossing. Je bent niet langer afhankelijk van al dat halve werk, maar gewoon van één voetenwarmer. Hier stop je beide voeten in en binnen een mum van tijd heb je gewoon helemaal nergens last meer van. Ze warmen geleidelijk, maar snel op en je hoeft je geen zorgen meer te maken over je koude voeten.

Deze voetenwarmer van de Lidl is er natuurlijk niet zomaar eentje. Hij is gemaakt voor beide voeten, waardoor je er prima mee overweg kunt. De binnenkant is van zachte teddystof, welke je eruit kunt halen om af en toe te wassen. Wel zo fris natuurlijk! Verder heeft de voetenwarmer zes standen dus je kunt hem naar eigen voorkeur opwarmen. Hij warmt snel op dus je zit nooit lang met koude voeten! Uiteraard is hij veilig. Na 90 minuten gaat hij vanzelf uit.

Deze voetenwarmer is relatief heel goedkoop en koop je eigenlijk al voor een mooi bedrag van €32,49. Dat is de investering dus wel waard!

Lees ook: Lidl komt met goedkope karaoke set met discobal