De zomer komt er (gelukkig) weer aan. En ik kan persoonlijk niet wachten tot ik weer lekker kan zonnen op het strand met een lekkere cocktail erbij. Maar ja je kent het wel, je ligt een half uur in de zon en hebt vervolgens het gevoel dat je levend aan het verbranden bent. Maar uhm, hoe moeten honden zich dan wel niet voelen als ze een dagje mee gaan naar het strand? Honden hebben niet een parasol waar ze onder kunnen liggen, en als hun baas die ook al niet mee heeft… Wij hebben de perfecte oplossing voor jouw hond. Door dit product kan ook jouw hond de zon even vermijden. Het is namelijk een zonnebed voor je hond van de Lidl! Runnnnnn!

De zoofari

De zoofari is het perfecte bedje voor jouw hond als die een dagje mee gaat naar het strand, op de boot of zelfs voor in de tuin of binnen. Het is een hondenbed met zonnescherm zodat jouw hond ook ultiem kan chillen buiten!

De Lidl zet het volgende in de product beschrijving:

Dit bed is de ideale schaduwrijke plek voor je viervoeter en is snel en gemakkelijk gemonteerd, daarnaast biedt het bescherming tegen zonlicht tot UV 50, De verhoogde positie zorgt voor optimale luchtcirculatie, hij is koeling geschikt voor binnen- en buitengebruik en het schuifdak is afneembaar.

Draagvermogen: max. 60 kg
Afmetingen: 106 x 75 x 85 cm (l x b x h)

Recenties van kopers

Wij hebben even wat recensies bij elkaar gehaald om ook de ervaringen van kopers te delen met jullie!

Fantastisch ding ik heb het binnen staan aangezien mijn hond (20 kilo) graag ergens onder ligt. Ze heeft de ruimte op het ligbed en het is meteen haar favoriete plek geworden. Helemaal super, en zeker voor deze prijs!

Goede prijs kwaliteit verhouding. De honden liggen er veel en tevreden op.

Erg makkelijk op te zetten. Is echt sterk en kan voldoende gewicht aan.

De hondjes liggen er graag onder. En als het te heet is liggen ze heerlijk in de schaduw.

De recensies zien er mega positief uit! En laten we nou eerlijk zijn, dit is toch echt een fantastische uitvinding! Dus ik zou zeggen, schaf de zoofari aan en ga lekker een dagje naar het strand met je hond komende zomer!

Lees ook: In deze goedkope hottub van de Lidl past jouw hele vriendengroep