Verf je je lokken in een andere kleur dan je natuurlijke haarkleur, dan weet je als geen ander hoe vervelend uitgroei kan zijn. Ga je bijna failliet aan kappersbezoekjes, dan is het handig om de periodes ertussen wat op te kunnen rekken. En daar hebben wij het ideale product voor gevonden.

uitgroei verbergen

Uitgroei verbergen met poeder

Dacht je dat je uitgroei alleen kunt oplossen met verf, dan zit je er naast. Uiteraard is dit de enige blijvende manier om je lokken bij te kleuren, maar als noodoplossing is er meer mogelijk. Met een zogenoemde haarpoeder kun je namelijk de uitgroei in je coupe prima verbergen. En dat is perfect om die verfbeurt nog nét even iets verder uit te stellen, om uitgedroogd haar te voorkomen.

Op TikTok zien we ‘m al meermaals voorbij komen: de Color Wow Root Cover Up. Dit product van het merk Color Wow is een gekleurd poeder waarmee je snel en gemakkelijk tijdelijk je uitgroei kunt bedekken. Maar dat is niet alles. Het werkt ook perfect om grijze haren en kale plekken te verbergen. Enne, last but not least, is Color Wow een geliefd merk door de Kardashians. Dan moet het wel goed zijn, toch?

Hoe breng je het aan?

Voordat je dit product aanbrengt, zorg je ervoor dat je haar droog is. Neem daarna de kleine kwast van de applicator en dip deze in het poeder. Breng het product aan op de plekken waar je uitgroei wilt verbergen. Het handige aan het gebruiken van een kwast, is dat je heel precies kunt werken.

Gebruik je andere hand om het haar plat en strak tegen het hoofd te trekken. Druk stevig met de borstel op de wortels, te beginnen bij de hoofdhuid, en verdeel het product gelijkmatig. Als je per ongeluk te veel poeder hebt aangebracht, dan hoef je niet te stressen. Gebruik gewoon een grotere kwast om dit weg te werken.

Hoelang blijft het zitten?

Wat dit product echt geweldig maakt, is dat het langdurig blijft zitten, zelfs tijdens het zwemmen, sporten en slapen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het vervaagt of uitloopt, want het poeder spoel je pas uit wanneer je je haar wast met shampoo.

Voor ieder is er een juiste kleur, je kunt namelijk kiezen uit acht tinten. Het past dus perfect bij alle haarkleurtrends, zelfs als je je haar lichter hebt gekleurd. En dat is echt bijzonder, want zulke lichte kleuren zie je niet vaak bij soortgelijke producten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Color Wow (@colorwowhair)