Lil Kleine is de laatste tijd niet meer weg te denken uit de media, en dan niet op een positieve manier. Het lijkt erop of al zijn acties zijn tol aan het eisen zijn, want volgens Patty Brard zou Lil Kleine zijn grachtenpand te koop hebben gezet. Zit de rapper in enorme geldnood? RTL Nieuws zocht verder naar bewijs, en vond een makelaar die zich versproken zou hebben… wat is hier aan de hand?

Instagram @lilkleine
Instagram @lilkleine

Lil Kleine in de media

Een tijdje terug gingen er beelden van een beveiligingscamera rond waarop te zien was dat de 27-jarige rapper Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes op een ruwe manier uit een auto trok. Vervolgens probeerde hij de deur dicht te gooien terwijl Jaimie haar hoofd nog tussen de deur zat. Deze beelden gingen echt te ver…

Grachtenpand te koop

Zou Lil Kleine zijn negatieve reputatie nu dan ook grote financiële gevolgen hebben? Het lijkt er wel op. Veel merken en labels willen niet meer met de rapper geassocieerd worden en hebben de samenwerking stop gezet. Het zou dan ook niet gek zijn dat dit de reden is dat hij zijn grachtenpand verkoopt. RTL Nieuws ging op onderzoek uit, maar kwam niet heel ver. Wel lijkt het erop dat één makelaar zich versprak. Er werd twee keer gebeld met het makelaarskantoor. In het eerste gesprek werd de verkoop bevestigd, maar toen er naar de prijs werd gevraagd werd de lijn verbroken. Vervolgens werd de informatie tijdens het tweede telefoontje gecorrigeerd. Ze zeiden dat het om een ander pand ging; aan de overkant van de Amsterdamse Prinsengracht. Géén antwoord is ook een antwoord, right?

Geschatte waarde: 3,4 miljoen

Lil Kleine zou het pand hebben gekocht voor 2,35 miljoen. De prijs is sindsdien gestegen met 27 procent, wat betekent dat de woning nu ongeveer 3 miljoen waard is. Dan komt er nog eens bij dat het pand zo’n 400.000 meer waard is geworden door de flinke verbouwing, dit bevestigde Leslie de Ruiter van Christie’s International Real Estate. Dus: het pand is nu zo’n 3,4 miljoen waard!

Of de info klopt, weten we nog niet. Zou Jorik ergens op het platteland gaan schuilen?

Lees ook: Lil Kleine deelt sneer uit naar Jaimie Vaes in nieuw nummer